Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobtatok minden dolgot, amit az exetektől kaptatok? Jobb kidobni?
2 hónapja szakítottunk, első komoly 2 éves kapcsolatunk volt.
A szüleink is jóban voltak már, és alkalmakra mindig megajándékoztak hasznos dolgokkal, mert megtehették, pedig nem kellett volna...
Azt mondják, a felejtésben az is sokat segít,ha eltüntetünk minden dolgot amit tőle kaptunk és rá emlékeztet.
Olyan dolgokat kaptam,amikre épp szükségem volt,pl táska, pénztárca, néhány kis ruhadarab:sál. Mivel ezeket használtam az én régi cuccaimra nem volt szükség.Azt vettem észre,hogy ezek már belekerültek a mindennapos dolgaimba,és nem szívesen vásárolnék mindenből újat.
Szerintetek ilyen esetben is jobb megszabadulni az ilyen dolgoktól? Néha eszembe jut róluk, de több is van és nincs szívem kidobni, se pénzem újakat venni.
Mit gondoltok?:/18L
nem kell semmit se kidobni
a személyesebb dolgokat rakd el, a mindennapi használati tárgyakat meg nyugodtan használd továbbra is csak ne reklámozd kitől van
egyedül akkor jobb, ha azokat is elrakod, ha még nagyon nem vagy túl rajta és rosszul érzed magad miatta
de ilyen esetben se dobnám ki, mert úgy is túl leszel rajta
2.így vagyok én is. A mindennapos dolgokat tartottam meg:táska,pénztárca,sál, kisebb díszek.Az olyan dolgokat mint pl szívecskés plüss, karkötő, nyaklánc,medál a nevével,ezeket én s eldobozoltam.
Ma kezembe akadt egy szandál amit tavaly nyáron ajándékozott nekem,és eszembe jutott,hogy ha elkezdem hordani,vajon folyton ő fog eszembejutni ha lenézek és meglátom a lábamon?
Mert akkor csak nem fogom elfelejteni.Ti hogy vagytok vele?
nekem is vannak ilyen mindennap használatos dolgaim, vagy olyan dolog ami a falra van kirakva és arra pakolok, de őszintén szólva már nem jut eszembe róla. odaadta, tőle van, nem tudom elfelejteni, de mivel szökségem volt rá, ezért megtartottam. a képeit viszont én is csak elraktam olyan helyre ahol nem látom.
és pont ugyanígy voltam mint most te. azóta eltelt már két év, és már nem is gondolok rá napokig, pedig első hosszú nagy szerelem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!