Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?
Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)
De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?
A személyiséget most ne vegyük figyelembe.
hát lehet magyarázni ismeretlenségben, de az a helyzet hogy volt "jó nőm", bár a szigorúan jó nőnek számító 20-on pár éves tényleg jó csaj még nem
Voltam együtt egy évig egy 38 éves orvos nővel (én akkor 28 voltam), sportos, meg is voltak csinálva a mellei, de akármennyire nőies volt meg intelligens, sajnos valahol mégis leragadt egy gyerekes szinten, mert rettentő sok volt a dráma.
De a drámának egész egyszerű oka volt: kidobta a szivszerelme egy 19 éves nőért, és nyilván én meg nem voltam jó pasi, mint az előző és ezt nem tudta feldolgozni a szervezete. Nyilván utánam csak nem állt le addig mig nem talált magának egy ügyvéd fószert, aki jól néz ki.
Egyszer tinderről sikerült összeszednem egy 31 éves nőt, én akkor 28 voltam. A nő nagyon lekezelő volt és a halálba túráztatott, mintha nekem 10 percenként bizonyítani kellett volna, hogy TUTI nem pazarolja rám a DRÁGA idejét, miközben igazi NAGY komoly KAN-okkal is lehetne (most idéztem)
Annyira lekezelő volt, hogy fel sem állt rá. Pedig neki is meg voltak csináltatva a mellei. Viszont 31 már nem annyira fiatal.
Amikor közöltem vele hogy ez most off, mert hányingerem van tőle, akkor elkezdett szopni mintha az élete múlna rajta, de én akkor is eljöttem és az ajtó másik oldaláról ugatott még nekem egy sort ruha nélkül hogy én mekkora lúzer vagyok, ami nyilvánvalóan így is volt, hiszen éppen egy elutasitottam egy "jó" nőt. Persze értem én hogy a nő nem lehet hibás, következésképpen csak a férfi lehet az.
23 éves koromban egyszer megdugtam egy buliban megismert 19 éves csajt, na ő tényleg jól nézett ki, de cserébe proli volt, mármint hogy máról holnapra élt, kölcsönökből, vidékről került fel, stb. ÉS nyilván a világlátása is ennek a társadalmi rétegnek megfelelően működött. De nem volt vele bajom. Annyi hogy csak azért dugott velem, mert éppen a NAGY KAN-jával össze voltak veszve.
De hogy ezek tényleg fényévekre vannak attól az IGAZI képzett jó adottságú tanult intelligens JÓ nőtől, aki tényleg úgy tud nézni a férfiakra, hogy megsemmisülnek.
Mondjuk nyilván én már totál készen lennék egy akármilyen buta de JÓ nőtől is.
de mivel sajnos én nem érek fel a genetikámmal az ő szintjükre, ezért az ő életük meg az én életem sehol sem kerül közös metszetben, nekik én láthatatlan vagyok, de igazából semmilyen formában nem zavarjuk egymást.
Néha azért mondjuk felmegy a pumpa amikor ezek a szép emberek felsőbbrendűnek gondolják magukat, és azt hiszik, hogy majd félre fogok állni az útjukból meg ilyesmi, hát én meg nem vagyok szívbajos erre.
Nemazért, de szerintem te tartod őket felsőbbrendűnek. Vagy magadat alsóbbrendűnek, nemtom.
Az meg biztos nagyon top nő lehetett akinek meg van csinálva a melle:D
"Térfogatnövelőszer. Hát nooooooooooomális? A térfogat nem finom!" - monodtta Besenyő Pista bácsi, és milyen igaza van:D
hát, igazad van, én is jobban szeretném ha alapból nagy melle és JÓ is lenne, nyilván van olyan nő is, aki még akkor is megcsináltatja, ha egyébként is elég jó van neki
de ezek a szóban forgó nők azért csináltatták meg, hogy egyáltalán legyen mellük.
volt aki 2x annyiért csináltatta mint a másik és meg is látszott a végeredményben....az olcsó az elég vicces volt, de a drága az meg teljesen korrekt
de sajnos akármit mondasz, a jó nők tudják magukról hogy melyik polcon vannak és ha oylan csávóka megy oda aki nem üti meg a szinvonalat a genetikájával akkor az rövid úton off lesz
kipattintott jóképű fiúkat sokat látsz szétfolyt igénytelen nőkkel, de jó nőt puhatestű gyenge jellemű kalácsképűvel sosem!
"kipattintott jóképű fiúkat sokat látsz szétfolyt igénytelen nőkkel, de jó nőt puhatestű gyenge jellemű kalácsképűvel sosem!"
Dehogynem.
Az meg, hogy egyáltalán nem volt melle, ezért cisnáltatta. Naés? Egy jó nő nem zavartatja magát ilyenen. Pont ettől lesz jó nő. Egy testképzavaros akinek olyan alacosny az önbecsülése, hogy műanyagot tömjön magába, az lehet, hogy húsiparilag meg van cisnálva, de jó nő nem lesz, az tuti.
oké, hát figyi vannak kulturális rétegek, ahol az anorexiás 40 kilós nő a minden, hogy a medencémet had szúrja szét az ő medencescontja miközben tolom, minden álmom tényleg...
Nekem a nagy muff jobban tetszik, de sok nő meg szégyelli magán, akinek oylan van. Közben meg megérthetné, hogy ez fegyvertény!
17, azon értelmetlen elkezdeni vitázni, hogy melyik a jobb nő, a vékony vagy a vastag. Egyszerűen azért, mert valakinek ez tetszik, valakinek az.
Pont ezért nem is ezen múlik a jónőség. Ugyanúgy jó nő tud lenni a vasággyal 40 kilós nő és a ZS kosaras-faros nő is.
oké oké, de ha egy férfi válogathat a nők közül akkor jellemzően a fiatal feszes SZÉP nőket választja, akiknek tényleg alapból nagyon jó adottságaik vannak
mint ahogy a nők is magas, férfias kiállású egyedeket akarnak, és sajnos sokszor meg is kapják, max ha máshogy nem megy, akkor odadobják magukat mint egy darab húst. A jó pali meg miért lenne hülye hogy nemet mondjon egy ingyen numerára ;)
A probléma ott van amikor a két igény nem találkozik, mert a jó pali nem kér az átlagos mancikából, az ember lányának meg veszi be a szervezete az egyébként teljesen épkézláb, csak sajnos nem férfias és nem szexi egyedeket, akivel egyébként totálisan egy szinten van, sőt sokszor még ezek a férfiak is stabilabb élethelyzetben vannak, mint a hősnőnk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!