Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, akik kidobtatok SZÉP...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)

De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?

A személyiséget most ne vegyük figyelembe.

2023. febr. 14. 13:28
 51/93 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor igazából nagoyn sokfelől kapod, hogy jól nézel ki, igazából alkalmi kalandjaid is voltak...

.. csak szerinted nem nézel ki jól.

Mondom én, hogy pszichoterápia. Testképzavarra és alacsony önbecsülésre az kell...

2023. febr. 14. 18:20
 52/93 A kérdező kommentje:

kellek nőknek, csak más kérdés, hogy mennyit túráztatnak azért hogy szexelhessek vagy hogy legyen valami, még nagyobb más kérdés, hogy milyen nőknek kellek

jóképű haverjaim állandóan röhögnek rajtam, hogy "megint milyen szutykot szedtél össze"

egyszerűen ha az ember jobban néz ki akkor szebb nőkkel hozza össze az élet.

Nekem van egy áthatolhatlan üvegplafon ami miatt egyszerűen nem kellek olyan nőknek akik úgy néznek ki ... mint egy nő...?

mindig csak ezek a furcsa csunyácska lányok, vagy idősebb nők, de azokból sem a jobb fajták, sőt volt hogy idős kövér nőkkel szexeltem

elég durva a kontraszt, hogy volt tényleg jó testű nőm is, és őszintén szólva, a legizgatóbb vele volt és csak és kizárólag a teste miatt.

nem modnom hogy izgalmasabb szex nem volt mással, de ez még összeségében igy is elmarad amögött, hogy egy tényleg jó testű nővel vagyok.

2023. febr. 14. 18:23
 53/93 A kérdező kommentje:

ja és engem továbbra sem érdekel hogy mit mondanak.

engem az érdekel, hogy engem is nézzenek a lányok bulikban, és minden áron próbáljanak az intim szférámba férkőzni és kéressék magukat, mert a jóképüekkel midnig ezt csinálják, és sokszor akarva-akaratlanul

látom hogyan viszonyulnak jóképüekhez a lányok, és azt is láttam már hogy milyen beszélgetések mennek társkeresőkön ha JÓ a pali

engem meg kajak csak túráztatnak vég nélkül, pedig én viszonyulok hozzájuk máshogy mint a jópalik

2023. febr. 14. 18:25
 54/93 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas önértékelési problémáid vannak, ezzel foglalkoznod kellene.

Tárgyiasítod a nőket, mintha csak egy húspultban sorakoznának, és irigy vagy.

Bárhogy is nézel ki, hidd el a személyiséged rengeteg elvesz az "értékedből"

2023. febr. 14. 18:45
 55/93 A kérdező kommentje:

54

akármit mondhatsz, de a jó pasiknál ezek valahogy sosem jelentenek problémát

ott valahogy el van nézve, ha az illető szorong, depressziós, céltalan, munkanélküli, alkoholista, drogos, erőszakos, hazudozó stb (és/vagy)

ott valahogy el van nézve, csak tőlem várják el a tökéletességet

én teljes mértékben meg vagyok győződve arról hogy ha jól néznék ki akkor sokkal sokkal könnyebb lenne minden

2023. febr. 14. 18:47
 56/93 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én csak azért jöttem, hogy azt a szopós részt légyszi, fejtsd már ki kicsit részletesebben!(#11komment) Hogy kell ezt elképzelni? Békésen beszélgettek, egyszercsak közlöd, hogy undorodsz tőle, erre ő lerántja a cipzárad és bekapja a lankadt farkad? Vagy már eleve szexeltetek és közben jutott eszedbe ezt közölni vele? De azt hogy? Azt mondtad, fel se állt rá!🤔 Nem dolgoztad ki ezt rendesen.
2023. febr. 14. 20:34
 57/93 anonim ***** válasza:
94%
Ha jól néznél ki, se tudnál megtartani ilyen felfogással egy nőt.
2023. febr. 15. 09:16
 58/93 anonim ***** válasza:
95%

"ez a pszichoterápia ilyen megszégyenitősdi? Mert nagyon érződik hogy nem vagy képben a fogalmával vagy a lényegével.

képzeld kerültem már kórházba illetve én magam mentem oda szorongás miatt. Egy hónapig voltam benn sématerápián, igaz gyógyszert nem szedtem."

Egy hónapig? Az igen!

Úgy látszik itt te nem vagy tisztában a terápia lényegével. Egy terápia nem egy hónap, hanem 2-5-8 ÉV! Az én esetemben 2 volt, a tiédben inkább 8 lesz... Pontosan tudom mi az a sématerápia meg kognitív terápia.

Az meg, hogy a beteg az orvost próbálja meggyőzni arról, hogy ő nem beteg, az teljesen megszokott, persze, hogy lepattan róluk:D

2023. febr. 15. 09:25
 59/93 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy neke dmost tényleg az a hozzáállásod, hogy

1. vagoyk valamilyen

2. azt akarom, hogy úgy reagáljon a világ, mintha másvalamilyen lennék.

Ezt akarod? Hisz azt írod, hogy tudod, hogy nem vagy olyan mint más pasik, de azt akarod, hogy úgy reagáljanak rád, mintha olyna pasi lenél, amilyen nem vagy.

Ennek mi a fsz értelme van?:D

Hol hibásak a nők abban, hogy nem olyannak kezelnek, mint amilyen szerinted sem vagy?

Most azt várod, hogy hazudjanak, vagy azt, hogy veszítsék el a realitásérzéküket?

Te miért jössz össze olyannal, akitől undorodsz? Jah, mondjuk ezt írtad, nem akarsz egyedü lenni.... Azaz nem úgy állsz hozzá a párkapcsolatokhoz, mint a legtöbb ember. Még egy pont, amiben nem vagy olyan mint azok, akikhez hasonlítani akarsz.

Ez az egész egy vergődés amiből CSAK az jön ki, hogy vered az asztalt, hogy miért nem kezelnek úgy, mintha más lennél. Egyszerű: mert nem vagy olyan mint más. Indokolatlan lenne úg ykezleni.

Én is szeretném, ha rocksztárként kezelnének... De nem vagoyk rocksztár. Most akkor a világgal van a gond, hogy nem kezel úgy, mintha az lennék? A logikád szerint igen..

2023. febr. 15. 09:32
 60/93 A kérdező kommentje:

hát akkor magyarázzuk csak meg hogy a nők miért akarják hogy hercegnőként kezeljék őket miközben nem azok, mert mondjuk vagy rajtuk 20-30 kiló fölösleg? ;);)

ja, mert a plakátokról meg a reklámokról az jön le nekik hogy ők is királynők?

akkor a férfiakat miért nem hypolják meg ugyanigy?

2023. febr. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!