Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért várja a döntésemet úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?

Figyelt kérdés

Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.

Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.

Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.

Mondtam igen, ha magának is vesz.

Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.

Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.

Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.

Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.

Kérdem én:

Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??

Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.

2022. márc. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
0%
79# Nézd, ez az oldal erre való. Felőlem mindenki annyi kérdést ír ki, amennyit nem sajnál.
2022. márc. 21. 08:23
 82/88 anonim ***** válasza:
0%
80# Mert a moderátorokat nem érdekli a te csendőrködésed. Majd ha sok jelentés érkezik, akkor ránéznek a kérdésre.
2022. márc. 21. 08:24
 83/88 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem könnyű alacsony értelmi szinten beszélgetni a gyk-n.

Igen, nehèz helyzetben is vagyunk, próbálunk komonikálni veled, sajnos csak ritkán jön össze.

2022. márc. 21. 10:55
 84/88 anonim ***** válasza:
79%
Hozzá teszem ezek a meglátások, beismerèsek, arra utalnak, hogy vannak mèg tiszta pillanataid..
2022. márc. 21. 11:02
 85/88 anonim ***** válasza:
100%
80: Hol találtad meg a jelentèsben "A kèrdező egy idióta!" feliratot? èn nem találom, így jelenteni se tudom....
2022. márc. 21. 11:05
 86/88 anonim ***** válasza:
100%
A másik alternatívára gondoltam:hogy a kérdés kamu :D
2022. márc. 21. 11:11
 87/88 anonim ***** válasza:
Ebből a szemszögből is megközelíthető az esemèny...
2022. márc. 21. 12:52
 88/88 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy neked ez pozitív, hogy most komolyan sikerült megijednie a szakítás gondolatától, ezért közölte, hogy megöl? Tehát mégis szeret? És ezt mi nem tudjuk értelmezni?

Tudom értelmezni. Csak nekem nem ugyanaz a konklúziója mint neked.

2022. márc. 21. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!