Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért várja a döntésemet úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?

Figyelt kérdés

Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.

Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.

Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.

Mondtam igen, ha magának is vesz.

Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.

Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.

Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.

Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.

Kérdem én:

Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??

Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.

2022. márc. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:

Ja meg a szeretet gyűlölet elvileg egy.

De nem filozofálgatok.

De csak azt lehet gyűlölni akit szeretsz.

Vannak ilyen mondások is. Nem keresek rá ezekre.

Vannak igen akik picsogva reagálnak, de vannak, akik bevadulnak.

2022. márc. 19. 09:31
 62/88 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, nem gondoltam, hogy még mélyebbre tudod ásni magad, de sikerült. 👏🏼👏🏼👏🏼

Én nem tudom, emberek ekkora aggyal hogy èlnek túl.

És a slusszpoén, hogy azt hiszed, mi vagyunk a hülyék.

Ez tényleg mindent visz.

2022. márc. 19. 09:34
 63/88 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap nem volt elég két kérdés ebben a témában, ma már megszületett a legújabb, és még csak fél tíz van. :)

Azt meg te nem bírod ki, hogy ne írogass ide, ha napi két kérdésben szidod a pasid, de nem változtatsz semmit.

Ugyan az a helyzet mint tavaly az exeddel, csak most egy másik pasiról van szó.

Itt a tegnapi kérdésed:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. márc. 19. 09:35
 64/88 anonim ***** válasza:
100%
* vagyis a mai kérdésed.
2022. márc. 19. 09:36
 65/88 A kérdező kommentje:

Nem en kerdeztem azt.

Nincs tavalyi exem sem.

Nem szidom a pasim. Ha egyáltalán az. Mivel épp szakitás alatt vagyunk.

Kétlem hogy ezt vissza tudná csinálni.

2022. márc. 19. 09:39
 66/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én ha gyűlölök valakit, akkor szeretet nem tudok felé érezni semmilyen formában. Undort, megvetést annál inkább, és a hátam közepére sem kívánom a làtványát. Ez lenne a szerelem, szeretet? 🤔
2022. márc. 19. 09:40
 67/88 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván csak a fogyatékosok írogatnak itt szakítás közben…már ha igaz.

Szerintem nincs eszed hozzá, hogy szakíts.

2022. márc. 19. 09:43
 68/88 A kérdező kommentje:
66 a szakítást fogta fel dühvel. Nem gyűlöl.
2022. márc. 19. 09:43
 69/88 anonim ***** válasza:
100%

"De csak azt lehet gyűlölni akit szeretsz. "

2022. márc. 19. 09:46
 70/88 A kérdező kommentje:

Igen vannak ilyen gondolatok a neten

Gyűlölet szeretet érzelmek hasonlóságárol

Alap műveltsége nincs annak akinek ez új.

2022. márc. 19. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!