Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy akarjam a szexet a semmitől? Barátom mindig várja,
hogy csináljam
Figyelt kérdés
Barátom nem kezdeményező típus valahogy.
Mindig nekem kell "rástartolni", vagy kezdeni.
Viszont én a semmitol nem akarom, igy nekem nehezemre esik neki kezdeni is, legtöbbször ki is hagyom.
Ez problemákat szül.
Viszont ő nem simogat nem izgat fel nem kezdeményez. Ő nem ilyen.
Sőt az exem is volt hogy szex elott odadobott egy vibratort hozzám hogy izgassam én magam. Az ex is gyakorta csak várta hogy en szórakoztassam őt. De legalább ő kezdeményezett is, az ágyban motivált irányított is. A mostani meg passzív.
#sültgalamb férfiak
2022. febr. 6. 12:49
1/10 anonim válasza:
Minek vagy még vele? Ha egyszer nem illetek össze akkor mindketten keressetek más partnert!
2022. febr. 6. 12:53
2/10 anonim válasza:
Biztos úgy vannak vele hogy csinálj valamit te is, mert ha belekezdetek úgyis nekik kell melózni :)
2022. febr. 6. 12:53
3/10 anonim válasza:
Sok lelombozó pasi van. De ha majd találkozol egy igazi férfival, magadon kívül leszel, velem is ez volt. Egy tanácsom van, ne ragadj le olyannál, aki egy nulla.
2022. febr. 6. 12:56
4/10 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van
2022. febr. 6. 12:57
5/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2022. febr. 6. 12:58
6/10 anonim válasza:
7 évig voltam egy ilyen kapcsolatban. Ráadásul első kapcsolatom volt tehát nem tudtam, hogy ez ennél lehet jobb.
Nekem az vált be hogy szakítottunk 😅😅 nem emiatt, de emiatt nem bánom, azóta olyan pasival vagyok aki odavan értem, és nem is adom mostmár alább.
2022. febr. 6. 13:10
7/10 anonim válasza:
Férfiként írom: az ilyen nyomit ott kell hagyni a g cibe! A női test nem gombnyomásra indul. Kell az előjáték és az nem is biztos, hogy testinek kell lenni. Van, hogy szavakkal fel lehet húzni a nőt úgy, hogy mire a szexre kerül a sor, szinte felrobban.
2022. febr. 6. 13:23
8/10 A kérdező kommentje:
Igen 7. Rám is hatnak a szavak.
De azt is ritkán kapom
2022. febr. 6. 13:41
9/10 Mkdir válasza:
Mi baja van az embereknek? Csak bámulok és leesik az állam, hogy mennyi életképtelen, buta és retardált ember van. Azt sem értem, hogy lehet valakinek akkora önértékelési problémája, hogy egy ordítóan rossz kapcsolatból évekig gondolkodnak, hogy kilépjenek-e. Pedig nekik is ahogy a kérdezőnek is jár az odafigyelés és a törődés.
2022. febr. 6. 14:44
10/10 anonim válasza:
Neked kéne egy igazi pasi végre! Én is elkapom a nőket, felizgatom és utána magamévá teszem, mégpedig úgy hogy előbb nekik legyen jó lehetőleg minél többször élvezzenek el, ezután jön csak az én orgazmusom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!