Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért várja a döntésemet úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?

Figyelt kérdés

Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.

Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.

Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.

Mondtam igen, ha magának is vesz.

Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.

Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.

Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.

Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.

Kérdem én:

Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??

Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.

2022. márc. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 Laylah ***** válasza:
100%

Te komolyan ekkora hülye vagy, már megbocsáss? Ez kell neked, egy bántalmazó pasas életed végéig? Mondd csak, te eszednél vagy ilyenkor? Én is tudom neked mondogatni, hogy te vagy életem szerelme. Ugyanannyira el kéne hinned, mint neki. Mondani bármit lehet bárkinek, ha nem követik tettek. Márpedig ő nem tesz, csak vinnyog. Ha most meg is mozdul valamiért, akkor az azért lesz, hogy egy darabig betömje a szádat.

Gratulálok a választásodhoz, és hogy ennyire semmibe veszed saját magad.

2022. márc. 18. 10:19
 22/88 anonim ***** válasza:
100%

telefonban ill szemelyesen elpicsogja elsírja, hogy szeret. Azaz önsajnálkozik csak, mintha ő lenne az áldozat, holott ő volt velem szemét."

Mert nem fogja bevallani, hogy igen bocs egy f*sz vagyok, ebben és ebben igazad volt. Ó dehogy. Inkább magát sajnáltatja, így a vétekiről máris elterelődik a figyelem és őt kell sajnálni. Szánalmas. Férfitől pláne. Hol vannak ennek az embernek a tökei??

Én is mondom neked, hogy szeretlek, mellette lehordalak mindennek, fenyegetőleg lépek fel és megalázlak. Remélem ettől még elhiszed, mert mondtam.

SOHA NE AZT NÉZD MIT MOND, HANEM HOGY MIT TESZ!!! Felnőtt ember vagy, pontosan látod, hogy szarba se vesz, de ebbe a szalmaszálba kapaszkodsz, hogy na de azt mondta, szeret? És ettől egy boldog kapcsolatban élsz vele? Hát nem.

23/88 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed, aki elmeroggyant, az nem tud játszmázni, manipulálni és megjátszani magát?

Naiv vagy :,D

Nekem mindegy, nem is írok ide többet neked, mert egyértelmű a szituáció, mégsem vágod le, hanem még mindig szóbaállsz vele.

Aki ilyen önsorsrontó és buta, az megèrdemli a sorsát.

24/88 anonim ***** válasza:
100%

Te tavaly egész évben az exed miatt hasonló kérdéseket írtál ki. Hogy nem bizonyított, nem tudtál rá támaszkodni, csak szexre használt stb, volt vagy 30 kérdésed ebben a témában.

Nagy nehezen lecserélted erre a mostani pasasra, úgy hogy közben még az exet sem tudtad egy ideig leszerelni.

Most meg ezzel a pasassal vannak ugyanolyan problémáid.

Nem furcsa ez egy kicsit?

Te mindig bevonzod a sz*rt?

Valamiért ez váltod ki a férfiakból. Lehet, hogy azért mert te 25 éves vagy és mindig 40 körüli pasijaid vannak. Nem tudom milyen lelki sérüléseid lehetnek, de állandóan azzal van bajod, hogy nem érzed, hogy szeretnének. Lehet hogy a pasijaid defektesek, de veled is van gond, ha neked állandóan bizonyítaniuk kell. Szerintem ezzel kicsinálod őket hosszú távon.

Aki olvassa hétről hétre a kérdéseidet az már megismer. Mindig ugyanaz a cirkusz tárgya, csak most nem az exeddel, hanem a mostani pasiddal.

Már többször javasolta mindenki neked, hogy menj el egy pszichológushoz, tedd rendbe magad lelkileg és utána keress egy normális pasit, mert amíg te nem vagy jól, addig mindig ugyanazt a sz*rt fogod megtalálni. A társfüggőségről nem is beszélve (csak liánozva tudsz szakítani), most is azért várod, hogy ő szakítson. Te addig nem fogsz szakítani, még nincs új pasi a láthatáron. Tavaly is ezt csináltad.

Miért jó ez neked, én nem értem?

2022. márc. 18. 10:20
 25/88 Laylah ***** válasza:
100%
22., pacsi, úgy látszik, egyre járt az agyunk, ráadásul egyszerre. :D
2022. márc. 18. 10:21
 26/88 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi kínt, anyám.
2022. márc. 18. 10:25
 27/88 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kèrdező:

Most lehet szemètnek fogsz tartani. Az hogy picsog, azt jelenti hogy mèg lelkilrg gyerek. Mert nem tudja kifejteni, èrzelmileg egy 0, nem tud èrvelni. Mint a gyerek a boltban. Akarja a jatèkot, de nem kapja meg. Elkezd sírni, hogy neki az kell, de èrvet, nem tud felmutatni. (A gyerek itt mèg tanulja az èrzelmi fejlődèst stb, nem a gyerekek ellen szól ez a pèlda) Aa párodnak te vagy a játèk. Ennyi. Lehet akar mint kapcsolatot, de èrzrlmileg 0. Ès az ilyen ber csak b@szni akar veled. Semmi több.

Èn a páromat minden hónap 1 vasárnapján elviszem ètterembe, ha van egy kis szabadidőm elviszem moziba, megnèzünk egy filmet. Ès nem a szexèrt. Sok fèrfi van aki èrzelmileg 0 ès az aki nem, az hátrányból indul...

Azèrt szakítasz vele mert nem èrzed, hogy szeret....

Miről beszèlsz? cselèdnek jöttèl össze vel? szolgának? nem... keress olyant, aki mellet azt èrzed, hogy vagy valaki. Akinek vagy valaki. Önzö vagy ez miatt? kit èrdekel? megkèrdezik? mond azt hogy emberileg 0 nak èrezted magad... sokan megèrtenek majd...

2022. márc. 18. 10:42
 28/88 anonim ***** válasza:
100%

“Az hogy picsog, azt jelenti hogy mèg lelkilrg gyerek.“

De ezek mindketten picsognak. Tulajdonképpen egymásnak vannak teremtve, ha évek óta el bírják így viselni egymást. Minek lépne ki a kapcsolatból?🤷‍♀️

2022. márc. 18. 11:21
 29/88 anonim ***** válasza:

Na pont ezèrt a kèrdező nem picsog. Szerintem ő szimplán egy èrzelmileg gyenge. (nem 0 az megint mas)

itt arra gondolok hogy a kapcsolatban ő egy katona. Minden èrzelem nèlkül èrv nèlkül mond valamit a másik ès teljesíti.Ezt úgy törheti át, ha elhiszi, hogy emberileg (kapcsooatilag) valaki, egyenrangú fèl, ès meghozza az èletènek azon fontos döntèseit, ami kihatással van a másik fèlre. Ergo: Önmaga miatt hagyja el.

2022. márc. 18. 11:33
 30/88 A kérdező kommentje:

Én nem értem hogy nem lehet egy kérdést érteni és arra válaszolni.

Nem az volt a kérdés szakitsak e, ennyi önálloságom van, hogy nem a gyk kell nekem.ilyen döntesekhez.

Hanem az volt a kérdés, hogy vannak olyan szerelmes emberek, akik csak ugy ülnek lesnek hogy szakit velük a másik és ennyi?

2022. márc. 18. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!