Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért várja a döntésemet úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?

Figyelt kérdés

Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.

Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.

Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.

Mondtam igen, ha magának is vesz.

Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.

Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.

Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.

Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.

Kérdem én:

Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??

Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.

2022. márc. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem látok a sztoriban normális embert, sajnálom.

A kerettörténet a gyakorin igazán....gyakori.

Butuska nő, aki semmilyen redflag-et nem vesz figyelembe, és a mácsó férfiállat, aki ennek tudatában lekezeli, alkalmanként egykét gesztussal elaltatva a nőstény kételyeit.

A tippek mindig ugyanazok, ahogy a kimenet is.

Évek múlva tali ugyanitt, ha már vállalsz felelősséget az életedért.

2022. márc. 18. 09:24
 2/88 anonim ***** válasza:
100%

èn az èn szempontból írom le:

Veszekedès mindig lesz. Felejtsd el hogy nem, de az kell is egy kapcsolatba. Ha fenyeget, kezet emel rád, vagy látsz rá esèlyt, enged el, dobd ki. Egy fèrfi ilyent nem tesz. Rengeteget veszekedtem párommal, soha mèg a gondolata se fordult meg a fejembe. Alázás: ha lehord mindennek dobd ki. Ha poènkodik akkor az nem feltètlen rosz. Pl párom 140 cm. megjegyzem neki, hogy a talajmenti fagy meglátszik a homlokán. De nem sèrtès a cèl. Ez fontos.

Mennyire küzdeni? Változó. Nekem párom egyszer mondta összeköltözès után hogy haza költözik. Megmondtam neki, hogy segítek csomagolni. Felnőtt nő, el tudja dönteni. Ha nem jó velem, akkor szenvedès, ès az csak rosz. Rá 2 èvre öszeházasodtunk...

Tanács:lègy felnőtt, hozz döntèst. Ne azt nèzd, hogy neki jó e a döntès. Neked jobb lesz e nèlküle...

2022. márc. 18. 09:24
 3/88 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb párkapcsolati (fényesen sziporkázó) gyöngyszem. Ez a "csak legyen valami kapcsolatunk, különben lúzereknek számítanánk" felfogás teszi tönkre a legtöbb embert. Bármilyen szart megesznek, de szakítani, a magány lehetőségével szembenézni... "ASZTNEMLEHET!!!!!!!!" - pedig egyszer kell csak legyőzni ezt a félelmet.
2022. márc. 18. 09:32
 4/88 A kérdező kommentje:

De nálunk ugye arrol szól az egész hogy az miatt kene dobnom, mert nem érzem a fentiek miatt, hogy szeretne.

Azaz voltaképp nem én döntök.

Hanem.mintha ő provokálná ki azzal a szakítast, hogy nem bizonyítja hogy szeret.

Ennyit tesz hogy telefonban ill szemelyesen elpicsogja elsírja, hogy szeret. Azaz önsajnálkozik csak, mintha ő lenne az áldozat, holott ő volt velem szemét.

Valojában olyan érzést kelt mintha pont azt bizonyitaná a semmit tevéssel értem, hogy tényleg nem szeret és tűkön ül.már az miatt hogy mikor nyögöm már ki, hogy végre eltakarodok az életéből. Mert benne nincs annyi sem hogy ő szakitson.

Képes annyival elémállni hogy picsog csak..azaz itt is csak magát sajnálja.

2022. márc. 18. 09:33
 5/88 A kérdező kommentje:

3 simán szakitok. Nálam nincs ilyen hogy mindenáron kell kapcsolqt.

Itt most arrol van szo viszont mintha aljasul kiprovokálná a masik belolem a szakitast. Azzal hogy meg sem mozdul hogy kibéküljek vele. Es ez sért engem.

2022. márc. 18. 09:34
 6/88 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyu, ha én a sparban romlott kenyeret kapok, az aljas provokáció?

Nem. Visszamegyek, lekúrom őket és reklamálok.

Te még ott tartasz, h most a kenyér a hibás, vagy a spar.

2022. márc. 18. 09:39
 7/88 anonim ***** válasza:
100%

5# Akkor mire vársz?

És ha te szakítasz, nem ő, akkor mi van? Ha szar, el lehet menni, tovább lehet állni. Sajnos ez ilyen. De az élet megy tovább. Keress olyat, akinek érsz annyit, hogy megbeszélje veled a dolgokat.

2022. márc. 18. 09:39
 8/88 anonim ***** válasza:
96%

De hagyd már ezt, hogy sért téged!

Kicsit lekéstél már az önérzetről, mikor hagytad, hogy csúnyán bánjon veled.

Kit érdekel már, hogy mit gondol?

Az egodról szól ez vagy arról, hogy lehetőséged adj magadnak egy boldogabb életre azzal, hogy ezt a férfinek csúfolt szart kitakarítod az életedből?

Itt már nincs helye játszmázásnak. Indulj meg és ne nézz hátra! Az ilyennek sosem lesz boldog élete, mert egy csődtömeg. Neked még lehet, ha kivágod.

2022. márc. 18. 09:41
 9/88 anonim ***** válasza:
98%

Olyan érzésem van, mintha a felelősség alól szeretnél kicsusszanni, ha ő szakít az az ő felelőssége és te lehetsz "az áldozat". Így, hogy nem teszi meg, inkább vele maradsz, mert ez is az ő felelőssége és te lehetsz az "áldozat".

Szereted önmagad "áldozatnak" látni, a viselkedésed alapján.

2022. márc. 18. 09:43
 10/88 A kérdező kommentje:

Ismétlem arrol van szo hogy valakivel azert kellene szakitanom mert azt érzem hogy nem szeret.

Azaz nem azert mert en nem szeretném őt, vagy mert én akarnám hogy vége legyen. Hanem azert, mert ő nem szeret.

Es erre a válasz annyi csak hogy picsog, hogy de ő szeret.

És nem több.

Es errol szol a kérdés. Hogy ez normalis hogy aki szeret csak picsog es ennyi? Es semmit nem tesz a másikért??

Azaz jol érzem azt ENNYIBŐL hogy aláirta ezzel hogy valoban nem szeret??

2022. márc. 18. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!