Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért várja a döntésemet úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?

Figyelt kérdés

Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.

Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.

Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.

Mondtam igen, ha magának is vesz.

Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.

Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.

Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.

Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.

Kérdem én:

Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??

Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.

2022. márc. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én nem tudom megérteni, hogy mit eszel ezen a csávón. Nyígsz rajta, meg a baromságain ahelyett, hogy egyetlen határozott menjen a fszba mondattal kibsznád oda, ahová való, aztán többet rá se néznél. De nem, hanem ehelyett szakítási folyamat van, húzva mint a rétestészta. Nincsen ettől normálisabb ember a világon? Mindenáron ezzel kötelező játszmáznod? A jelek szerint te ezt nagyon élvezed, kell a dráma, a feszültség, mert úgy a jó? Közben meg keresed egy pitiáner problémára a felesleges válaszokat. Ki a pcsát érdekli őszintén, hogy egy ilyen barom szereti-e, meg mit is vár, gondol? Normális nő ezzel eleve szóba sem állna, nem még töpreng feleslegesen a marhaságain.
2022. márc. 19. 09:56
 72/88 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tuti troll😀

Nem lehet valaki ilyen megsemmisítően ostoba, és még hirdeti is😂

2022. márc. 19. 09:57
 73/88 anonim ***** válasza:
100%

"Alap műveltsége nincs annak akinek ez új."

Ez közhely, nem alap műveltség.

2022. márc. 19. 09:57
 74/88 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy mikor jutsz el arra a szintre, hogy ne rendelődj ennyire alá egy fsznak. Mikor tanulod meg azt, hogy nem kell mindenáron kapcsolatban lenni olyan emberrel, akivel csak kínlódás, játszmázás az egész. Vajon meddig tart a türelmed? Nekem kb. 10 év volt, amíg beláttam, hogy semmi értelme erőltetni a párkapcsolatosdit. Utólag nagyon sajnálom, hogy ennyi évet elpazaroltam az életemből feleslegesen,amikor egyedül, szabadon sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb az élet. Lehet sok ember számára ez önzőség, az is, de rengeteg türelmem, időm ment rá az ún. önzetlen fázisra teljesen értelmetlenül. Én is olyan hülye voltam, mint te és millió másik ember, aki elhiszi, hogy kell a kapcsolat megléte a boldogsághoz,valamint akármennyi problémát le kell nyelni, csak fenn maradjon a nem működőképes kapcsolat is. Nem kell.
2022. márc. 19. 11:05
 75/88 anonim ***** válasza:
100%
Azaz voltaképp nem én döntök. - nem, mert már hónapok óta vergődsz egy olyan szrban, amit mindenki más már RÉG lezárt volna.
2022. márc. 21. 08:12
 76/88 anonim ***** válasza:
100%

72-es, meglepődnél... Barátnőm pontosan ilyen volt, mint a kérdező. Kedves, de naiv, teszetosza csaj, aki 10! évet dobott ki egy öntelt, nagyképű bántalmazó férfi oldalán.

Szóval hidd csak el, vannak ilyen tehetetlen szerencsétlenek.

2022. márc. 21. 08:14
 77/88 anonim ***** válasza:
100%
Mert így kényelmes neki.
2022. márc. 21. 08:14
 78/88 anonim ***** válasza:
100%

De csak azt lehet gyűlölni akit szeretsz - te olyan ostoba vagy, hogy az már nekem fáj.

Tavaly az exedről írkáltad ki ugyanezt, és futottuk ugyanazokat a köröket, most megint kezded?

2022. márc. 21. 08:18
 79/88 anonim ***** válasza:
100%
77-es, persze, hogy így kényelmes, de akkor nyávogjon magában, és ne a Felnőtt párkapcsolatok kategóriát árassza el napi két kérdéssel, amiben úgyis csak vergődik.
2022. márc. 21. 08:19
 80/88 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy jelentettem már a kérdést, de nem törölték.
2022. márc. 21. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!