Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja a döntésemet úgy, mint aki a sültgalambot várja, és semmit nem tesz?
Nem egyszer viselkedett velem lekezelően, vagy elég súlyos jelzőket hozzámvágva veszekedéseknél, fenyegető magatartással megspékelve.
Mindebből nekem folyamatosan az jött le, hogy valójában akkor nem is szeret, mert ilyen beszólásokra aláztatásokra stb, aki szeret, szerintem az nem képes a párjával szemben.
Egyszer kérdezte hogy bizonyíthatja e esetleg a szerelmét és hogy komolyan vesz egy eljegyzési gyűrűvel jelképként, vagy gesztusként.
Mondtam igen, ha magának is vesz.
Azóta kerüli a témát. Nem tett semmit.
Most újabb balhé után megint ott tartok, hogy abbahagyom vele az egészet. Ígérgette ugyan, hogy nem lesz több veszekedés, de ilyen nem létezik, viták veszekedések mindenhol vannak.
Újabban külön alszunk és a döntésemre vár úgy, hogy meg sem mozdul.
Elpicsogja csak a telefonban hogy szeret, és szomorúnak tűnik és várja, hogy mit akarok tőle, szakítani fogok e, vagy nem.
Kérdem én:
Egy valóban szerelmes ember nem megtenne mindent azért, hogy a párja ne dobja ki? Normális az, hogy ő csak ül les, picsog és egy szalmaszálat nem tenne keresztbe??
Csak mert magambol kiindulva en biztos hogy nem várnám ölbe tett kézzel azt hogy a szerelmem kidob e vagy nem, hanem mindent próbálnék azért megtenni, hogy kibéküljünk.
Eddig is köszöntem azoknak akik valoban válaszoltak...
Ahj
😂Vicc vagy. Neked a napi rutin része, hogy kijelented neki, hogy szakítasz, aztán írsz egy kérdést arról, hogy le se sz.rja. Várj, mindjárt jön, hogy, de most hívott/hazaért, olllyan cukin bizonyította, hogy mennyire szeret, hogy szent a béke. Sose fogsz szakítani. Majd ő fog, ha talál egy új lábtörlőt.
Na, nyugi, én is válaszolok: Nem szeret, már múlt héten se szeretett, meg azelőtt se. Izgatottan várom a holnapi kérdésedet😉
Nem is szakitok naponta. Mivel akkor nem is lenne kerdes..
Amugy megvan a válasz.
Eddig nem vette komolyan, hogy szakitok. Azt hittem atmenetileg megsértődtem
Most fogta fel a komolyságát a dolgoknak és épp meg akar ölni.
Most se a szerelmét bizonyitja ezzel.
Ja meg az üres ígérgetések mennek amit akartam eddig.
Ezt mindegyik eljátsza mikor szakitok, hogy akkor akarnak tenni mikor már késő.
*jav
Azt hitte átmenetileg megsértődtem csak
Ja meg akar ölni
Eddig szimplán nem szeretett
Főnyeremény
Az, hogy nem szeret abbol lett következtetve hogy nem tesz semmit a szakítás ellen.
De kiderült hogy nem azért nem tett semmit, hanem mert nem vette komolyan csak a szakitást.
Az első reakciója meg nem angyali volt.
Utána váltott át.
Valahogy egy kérdést értelmezni, és válaszokat sem megy követni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!