Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?
Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.
A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.
Szerintetek ennek mi az oka?
#57 "Persze, hogy csinálnak, de a nők hajlamosabbak lépni a férfiak pedig félrelépni."
Ez az amire nincs bizonyítékod, és amivel nem értek egyet.
És ez neked miért fáj? Meg mi az, hogy azt hiszik, hűséges? Szerinted ha valaki valakit megcsal akkor az mindenkit meg fog vagy mi?
Nem fáj, csak ezért azonosítják be nagyrészt a férfit a megcsalás fogalmával.
#59 "Én nem szégyellek semmit, mert felnőtt férfiak tisztában vannak azzal, hogy az emberek szexelnek. Beismerni meg nem kell semmit, mert teljesen magánügy."
Az ember azt tartja magánügynek amit szégyel, és tudja hogy a társadalom nagyja elítél. Ennyi.
Az ember szexel? Oké, de állandóan? Nem vagyunk mi állatok hogy maximálisan a szexuális ösztöneink vezéreljenek. Vannak értelmesebb elfoglaltságok is mint fűvel fával lefeküdni.
Ezek szerint te is ennek az életstílusnak a híve vagy?
#61 Mert neked mire van bizonyítékod azon kívül, hogy "te ezt így tudod"?
Senki nem azonosítja a férfiakat a megcsalás fogalmával. Pont ezt próbáljuk neked elmagyarázni, aki azt állította hogy a nők szoktak liánozni és kikacsintgatni, HOGY MINDKÉT NEM CSINÁLJA EZEKET!!! Nehogymár az legyen a legnagyobb baj, hogy állításod szerint a férfiak szoktak inkább lebukni. Kit érdekel ki mivel bukik le és ki szakít kivel? Szerinted ez érdekel bárkit? Mondom, az éremnek két oldala van. Az exem aki megcsalt már nős, hol érdekelné már a feleségét hogy előtte mit csinált? Meg úgy egyébként? Normális emberek nem vájkálnak a másik múltjában, persze ésszerű keretek között.
Érdekes hogy te azt tartod magánügynek amit szégyellsz. Én sok mindent annak tartok és semmit nem szégyellek, az meg hogy a társadalom mit ítél el és mit nem az sose hatott meg.
Én kapcsolatban élek, nem szexelek fűvel fával, csak nem értem miért gondolják egyesek hogy bármi közük van mások szexuális életéhez. És ha neki ahhoz van kedve, hogy a szexuális ösztönei vezéreljék? Tegye ha jól esik neki. Amíg senkit nem bánt meg vele addig igenis tegye azt amit ő akar nem amit random emberek elvárnak tőle.
64
Már elnézést de a nők nem egyformán gondolkoznak hanem mindenkinek egyéni gondolatai és vágyai vannak :D hány éves vagy hogy ezt még nem sikerült felfogni?
#63 "Mert neked mire van bizonyítékod azon kívül, hogy "te ezt így tudod"?"
Több ilyen tapasztalt férfi csatornáját néztem YouTube-on, és olyan is volt aki rövid TikTok videókat vág be a videó elejére ahol a nők maguk vallják be ezeket a piszkos titkokat.
"Az exem aki megcsalt már nős, hol érdekelné már a feleségét hogy előtte mit csinált?"
Ebben abszolút igazad van.
"Normális emberek nem vájkálnak a másik múltjában, persze ésszerű keretek között."
Olyat is hallottam hogy azok a nők akik sok férfival voltak nem maradnak meg kapcsolatokban, míg a férfiakra ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!