Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Ha egy nő ismerősötök akire addig nem tekintettetek potenciális nőként, lefogy lehet onnantól esélye?
Szóval van egy ismerős nő, pár éve ismeritek de nem találkoztok gyakran. Eddig nem próbalkoztatol be nála, nem volt potenciális jelölt.
Az illető lefogy bár előtte se volt rajta 6 tonna felesleg. De jól néz ki ezután. A személyisége rendben van.
Lehet ezután esélye?
Igen, tudom minden férfi más, de én most az itt lévők véleményére vagyok kíváncsi.
Ki is fejtenéd?:D
Elfogadom a választ csak érdekel a miértje.
ha van rajtad túlsúly, és le akarsz fogyni, akkor tedd meg magad miatt
onnantól, hogy ilyen csodákat vársz tőle, nagy lehet a csalódás
én személy szerint pár kiló változás miatt nem gondolnám meg magam, bár eleve nem kizáró ok pár extra kiló
Nem mindegy mit takar a lefogy.
Az 5-6kg nem számít szerintem persze látszik csinosabb de nem számottevő változás ha valaki tetszik egyébként más terén.
Kb 15kg.
Szóval számottevő változás, sokat számít és sokat javít egy ember kinézetén és szemyiséget illetően is (szerintem) számos pozitív hatása lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!