Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a határ, ha egy kollégád munkatársként kedvel avagy potenciális partnerjelölt gyanánt néz rád?
#2 Ez azért van, mert a te személyiséged és a kollégádé is olyan, hogy jól tudjátok ezt a szituációt kezelni. Ez így a normális!
Vannak viszont olyan emberek, akik ezt nem tudják megfelelően értelmezni, többet gondolnak bele a szituációba! Vannak a "szerelmes típusok", akik ha egy kicsit barátságosabban szól hozzájuk valaki (főnök, munkatárs) rögtön belehabarodnak, vagy vannak akik mindjárt arra gondolnak, hogy szexelni akar az illető!
Nem mindenki képes felmérni, hogy hol a határ, úgy ahogy te!
Ezért sokan inkább távolságtartóak, nehogy a másik többet gondoljon bele a dologba, mint amennyi benne van!
#5 Ez tökre OK!
Ezt írtam én is, hogy vannak akik ezt jól tudják kezelni és vannak akik nem! Te jól tudod kezelni, ez így rendben is van!
#3-as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!