Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak őszintén! Ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén! Ha egy nő ismerősötök akire addig nem tekintettetek potenciális nőként, lefogy lehet onnantól esélye?

Figyelt kérdés

Szóval van egy ismerős nő, pár éve ismeritek de nem találkoztok gyakran. Eddig nem próbalkoztatol be nála, nem volt potenciális jelölt.

Az illető lefogy bár előtte se volt rajta 6 tonna felesleg. De jól néz ki ezután. A személyisége rendben van.

Lehet ezután esélye?

Igen, tudom minden férfi más, de én most az itt lévők véleményére vagyok kíváncsi.

2021. dec. 4. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kellene neked egy olyan ember, akinek soványan kellesz, de +15 kg-val észre sem vesz? Nekem nem. Aztán szoronghatsz egész életedben abban a kapcsolatban, hogy csak fel ne szedj pár kilót, mert akkor anyni az egész. A személyiséged 15kg plusszal is ugyanolyan volt, és nem kellettél neki. Nevetséges azt gondolni hogy most hirtelen emberként többet jelentesz. Nem jelentesz. Azt elhiszem, hogy 15kg mínusz eredményez egy kis kanosságot, ha jól van prezentálva, de az nem érzelem, hanem gerjedelem. Én ezeket a dolgokat kihagynám az életemből, hogy valaki csak azért legyen velem, mert aktuális állapotomban pont megfelelek, de ügyeljek, mert ha más leszek, már nem kellek.
2021. dec. 4. 12:30
 12/21 A kérdező kommentje:
#kedves 11, nem erre vonatkozott a kérdés.
2021. dec. 4. 12:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah még egy dolog: tesom hasonlóképpen volt , 20kgt dobott le végig abban a hitben, hogy akinek szeretne tetszeni majd ha csinos lesz akkor tényleg összejönnek. Valóban csinos lett, sikerült ( azota is tartja , pár kg jött vissza 2-3) de a férfinak így sem kellett… :(
2021. dec. 4. 12:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Hanem miről szól, áruld el? Mert én ezt látom. Sose kezdeményezett nálad, és most azt hiszed, hogy fogyták kicsit és el lesz tőled ájulva. Nem lesz. Meg fog dugni, ha kierőszakolod nála, max. De nem leszel vonzóbb emberileg attól, hogy 2 számmal kisebb rajtad a farmer.
2021. dec. 4. 12:35
 15/21 A kérdező kommentje:

#14 nem áltatom magam azzal, hog, a fogyás a gyógyír mindenre.

De tudom azt, hogy nálam ez milyen mentális problémákat okozott. És hogy emiatt voltam frusztrált sokáig.

De most egyébként nem konkrét emberre gondolok a kérdésben hanem általánosan kívancsi vagyok mások véleményére. Elfogadom mindegyiket.

2021. dec. 4. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha a túlsúly idején lelki problémáid voltak, akkor azok a súly leadásával nem múltak el. Sajnálom, hogy erre nem jöttél még rá, de szakember segíthet benne!
2021. dec. 4. 13:09
 17/21 A kérdező kommentje:

Még nem adtam le:D

Folyamatban van. És nem mások miatt akarom csinalni hanem magamért.

A lelki problémáimra rájövök magamtól is. Nem kell ehhez szakember. Tudom mi okozta vagy okozza. Ezen is dolgozom.

De tudom azt is hogy engem a súlyfelesleg feszélyez.

És lehet akkor is van olyan ami koppanás lesz, csak akkor tudom hogy legalább nema ts lesz az oka.

2021. dec. 4. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Nézz pár sikeres fogyásról youtube videót. Mindegyikben el fogják mondani neked, hogy attól, hogy sovány vagy, belül nem változik meg semmi. Ha pedig magadtól tudnál dolgozni azon, ami a bajod, és nem kellene külső segítség, akkor már megoldottad volna. Az ember a saját vakfoltjaira nem néz rá, mert nem tud. Az időt pocsékolhatod,persze, ez egyéni döntés kérdése.
2021. dec. 4. 13:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fogyás igenis önbizalmat tud adni, ezért felkeltheted az ember figyelmét, és nem feltétlen a fogyásoddal, hanem egyszerűen látszik hogy magabiztosabb vagy, én is inkább egy ilyen nőt választanék mint olyat aki nincs megelégedve magával. Ha más bajod is van, azt viszont nem a fogyás fogja megváltoztatni.
2021. dec. 4. 14:00
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 ez a bajom. Az önbizalmammal is a testemmiatt van bajom. Egyebként régóta sportolok, izmos vagyok valamennyire formás is de nyilvan a túlsúly ezt eltakarja valamennyire.
2021. dec. 4. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!