Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?
Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.
A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.
Szerintetek ennek mi az oka?
Eddig 4 kapcsolatom volt. Elmesélem a szakítások sztorijait.
Az első után 1 évig szingli voltam. Az exem is kb. fél évig. Ez ugye tök normális, se megcsalás se kapcsolatból kapcsolatba ugrálás nem volt.
A második megcsalt, kidobtam, kicsit később összejött a lánnyal akivel félreb*szott. Utána, bár nem terveztem, de a harmadikat megismertem 1 hónapon belül (nem társkereső, hanem teljesen véletlenül alakult így).
A harmadikat pedig amikor dobtam, már ismertem a negyediket, bár akkor még semmi nem volt biztos. :) És mint kiderült, a harmadik is összejött azonnal egy hölgyeménnyel, "aki miatt nem kellett aggódnom". :D Tehát igazából mindketten fél lábbal a kapcsolaton kívül voltunk.
Úgyhogy a saját tapasztalataim alapján nem merném kijelenteni, hogy csak a nők szeretnek kapcsolatból kapcsolatba ugrani. :D A férfiak is szeretik magukat bebiztosítani, csak jellemzően több oldalról. XD Lásd a második pasim. Nem akart kidobni, neki tök jó volt szeretőt tartani aztán hazamenni valakihez. Azért szakítottunk, mert én rájöttem a dolgokra. :) Talán ez megmagyarázza, miért a nők szakítanak inkább... :D
"A harmadikat pedig amikor dobtam, már ismertem a negyediket, bár akkor még semmi nem volt biztos. :) És mint kiderült, a harmadik is összejött azonnal egy hölgyeménnyel, "aki miatt nem kellett aggódnom". :D Tehát igazából mindketten fél lábbal a kapcsolaton kívül voltunk."
Az nem számit hogy mindketten fél lábbal a kapcsolaton kívűl voltatok.
Ha csak te lettél volna akkor is úgy alakul, nem? Tehát a lényeg az hogy már kapcsolat közben is előszeretettel ment neked a félrekacsintgatás. Hypergámia, és az újdonság vágya mit tesz...
Ezeknek mondhatod. Incelhorda.
Borzadály, hogy az ember itt akárhova néz, mindenhol ezeknek a hisztijét olvassa.
Hogy bírjátok magatokat elviselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!