Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már
van egy másik potenciális partner a láthatáron?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.
A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.
Sok oka lehet. De az ilyenek álltalában jellemtelen emberek, lehet az oka kapcsolat függőség, az egyedülléttől való félelem. Ahelyett, hogy próbálnák helyre tenni a saját kapcsolatukat, már másokra csorgatják a nyálukat. Ez még jobban megrontja a kapcsolatot és aztán a férfira kennek mindent, hogy az ő hibájuk teljesen és másnap már a másik csávó alatt fekszenek. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom az ilyen nőkkel, tisztelet a kivételnek. 35f
2022. jan. 16. 11:59
2/81 anonim válasza:
Igen.
2022. jan. 16. 11:59
3/81 anonim válasza:
Aki így tesz, az megspórolja magának a gyászt, de elveszíti azt, hogy tanuljon a kudarcból. Van ilyen is, olyan is, nem lehet ráhúzni ezt a többségre.
2022. jan. 16. 12:07
4/81 anonim válasza:
A nő szakít (és válik), mert nem elég neki a langyos fos. Hogy miért akarna valaki rögtön új disznóval szexelni, azt én sem tudom.
2022. jan. 16. 12:13
5/81 anonim válasza:
Így ésszerű.
2022. jan. 16. 12:36
6/81 anonim válasza:
Azért a nők szakítanak/válnak, mert egyedül is jobb nekik, mint boldogtalanul vergődni sok esetben olyan mellett, akit még ki is kell szolgálni ergo csak hátráltatja őket, cserébe pedig semmi nem kapnak.
Én nem ismerek egy nőt se, aki úgy szakított, hogy megvolt neki a következő, olyat viszont tucatnyit, akinek elege lett belőle, hogy ingyen cseléd és/vagy semmi tiszteletet, megbecsülést, szeretetet nem kap.
2022. jan. 16. 12:48
7/81 anonim válasza:
#6 vagyok. Èn is azért szakítottam minden esetben, mert előrébb semmilyen szempontból nem jutott az életem a másikkal, csak lefelé húzott anyagilag, és érzelmileg is.
2022. jan. 16. 12:50
8/81 anonim válasza:
A népszerű csajok simán így csinálják. Gimnázium, egyetem szépe stb kategóriák.
2022. jan. 16. 12:51
9/81 anonim válasza:
Ezt inkább a férfiak szokták. Akkor lépnek csak le, ha már van új nő. Addig megtartják a puncit.
2022. jan. 16. 12:53
10/81 anonim válasza:
Igen.
Ehhez még hozzátartozik, hogy egy nőnek azért nem annyira nehéz potenciális partnert találni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!