Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők tőbbsége csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.

A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.

Szerintetek ennek mi az oka?

2022. jan. 16. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
84%
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
2022. jan. 16. 14:48
 32/81 A kérdező kommentje:

#29 Látom foggal-körömmel próbálod terelni a lényeget, és nem vallod be hogy nem vagy egy szent.

Az a lényeg hogy félrekacsintottál volna, és lecserélted volna (megcsalás nélkül) az új csávóra akkor is ha nincs az a másik nő a képben. Azon van a hangsúly hogy láttál egy jobbat, újabbat és a régit pedig hideg vérrel lecserélted rá.

Érted már Sherlock?

2022. jan. 16. 14:52
 33/81 anonim ***** válasza:
10%

30-as!

Azért csináljuk, hogy tudjatok válaszolni rá, és fel tudjátok pontozni egymást!

Egyébként, hogy ha nem álltatok volna neki már a negyedik válaszotokban disznózni, akkor lehet, hogy nem mentünk volna el ilyen irányba!

2022. jan. 16. 14:52
 34/81 anonim ***** válasza:
100%

#30 Hát, látom. Lehet bökné a csőrét ha eljutna az agyáig, hogy az exeimnek annyi nő jutott, hogy még félre is tudtak lépegetni, neki meg egy se. Könnyebb ha beállítja őket áldozatnak. XD

"Az nem számit hogy mindketten fél lábbal a kapcsolaton kívűl voltatok."

Persze, mert ugye csak a nő a szemét. Azért ez is mekkora öngól. Hihetetlen. :D

2022. jan. 16. 14:53
 35/81 anonim ***** válasza:
100%
#32 De itt most arról van szó, hogy szerinted ez a nők szokása, amikor a férfiak is ugyanúgy csinálják ezt. Hagyjuk már... XD
2022. jan. 16. 14:54
 36/81 A kérdező kommentje:
#35 Ez igaz, csak az a különbség hogy a férfiak nem játszák meg a báránybőrbe bújt farkast, ellentétben veletek.
2022. jan. 16. 14:57
 37/81 anonim ***** válasza:
63%

Azt hiszem, az előző kommentjeik tartalma kissé túlmutat az értetlenségen.

Inkább a “téveszmés hülye”- kifejezés a helytàlló.

2022. jan. 16. 14:57
 38/81 A kérdező kommentje:
#37 Látom te is az a fajta vagy aki homokba dugja a fejét és nem képes beismerni a hibáit. Ha ebben élvezkedsz akkor hajrá.
2022. jan. 16. 15:09
 39/81 anonim ***** válasza:
100%

A 6. válaszolóval értek egyet.

"Azért a nők szakítanak/válnak, mert egyedül is jobb nekik, mint boldogtalanul vergődni sok esetben olyan mellett, akit még ki is kell szolgálni ergo csak hátráltatja őket, cserébe pedig semmi nem kapnak."

Sok ember, de nem csak a nők, hanem a férfiak is akkor döbbennek rá igazán, mennyire sz*rban van a kapcsolatuk, ha beleszeretnek másba. Innentől adott az új kapcsolatba ugrás.

Mondjuk én 1 éve egyedül vagyok a szakítás óta, habár lehetett volna már párom. Egyszerűen nekem most kell egy kis tér.

2022. jan. 16. 15:10
 40/81 anonim ***** válasza:
92%
#35 Jaj, hát persze, hogy nem játszák meg. :D Szívesen elmesélem akkor, hogy a szakítás miért történt. Mert ugye senki nem mondta, hogy a másik srác miatt (bár te ezt állítod), pedig mint írtam, akkor nem volt biztos ez a dolog, csak ismertük egymást. :D Az exem állandóan gyanúsítgatott, hogy megcsalom. Persze, most mondhatod, hogy biztos megérezte, hogy nekem bejön valaki más, de őszintén, csak magából indult ki... fejben már ő is a szomszéd csajt kefélte (vagy gyakorlatban is). :D Ugyanis akkor már 1 éve ott élt mellettünk az a lány. :P Én csak pár hónapja ismertem a következő páromat. :) Szegény fiú, sajnáljuk együtt, mert hidegvérrel le lett cserélve. XD Ne lássátok már ennyire fekete-fehéren a világot. :)
2022. jan. 16. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!