Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők tőbbsége csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.

A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.

Szerintetek ennek mi az oka?

2022. jan. 16. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

#49 "Ebből nekem teljesen az jön le, hogy ha egy nő tesz ilyet akkor sokkal nagyobbat hibázik."

Mert az jött ebből le hogy ezzel mentegetni akarod magad. Olyan mintha ketten bankot raboltatok volna, és mikor elkapnak ahelyett hogy bevallanád hogy te is bűnös vagy, inkább azzal vagy elfoglalva hogy a partneredre hárítod, te pedig meghúzod magad a főben.

"Tehát ha valaki elkövet valamit és nem bukik le az bűnösebb mint akit elkapnak? :) Érdekes hozzáállás."

Nem de aki nem bukik le, az nem is vallja be, és mindenki más ártatlannak tartja.

"a kapcsolatból ha gebasz van, mindegy hogy van-e valaki vagy nincs, míg egy férfi inkább bennemarad a biztosban de ha úgy van félrelép/szeretőt tart, emiatt kezdeményezik a nők a szakítást. Erről miért nincs véleményed? :)"

Ez igaz, de a nők is elkövetik ezt, és sokszor úgy hagyják ott a partnerüket hogy mindent megadott nekik, de a nőnek ebben nem volt kihívás és ezért dobja.

2022. jan. 16. 16:01
 52/81 anonim ***** válasza:
100%

#51 Ember, szó szerint azt írtam hogy MINDKETTEN fél lábbal már kiléptünk a kapcsolatból. MINDKETTEN. Azaz mindketten hibáztunk. Ezen mi mentegetés? Erre írtad, hogy az MINDEGY, hiszen ÉN úgyis léptem volna. Mintha ez az egész az ÉN hibám lenne, mert én mondtam ki a szakítást. Ha ahogy te írtad, MINDKÉT FÉL "kifelé kacsintgat" akkor nem tök mindegy ki mondta ki hogy legyen vége?

"aki nem bukik le, az nem is vallja be, és mindenki más ártatlannak tartja"

Mi az, hogy mindenki ártatlannak tartja? Kerüljön be a bűnügyi nyilvántartásba aki félrelépett? Megint csak azt tudom mondani, hogy a világ nem fekete fehér.

"Ez igaz, de a nők is elkövetik ezt, és sokszor úgy hagyják ott a partnerüket hogy mindent megadott nekik, de a nőnek ebben nem volt kihívás és ezért dobja"

Mint ahogy az eredeti problémát is elkövetik a férfiak de ez téged nem érdekel, csak azzal vagy elfoglalva ha ezt egy nő csinálja. Nem veszed észre?

2022. jan. 16. 16:15
 53/81 anonim ***** válasza:
91%

“ Az hogy ha ismerkedik az ember egy nővel és azt mondja hogy régóta nincs kapcsolata mert kellett neki a "tér" akkor az ne azt jelentse hogy az idő alatt kefeparty volt itt-ott.”

Mégis mi közöd hozzá hogy egy egyedülálló nő mit csinál és mit nem?

2022. jan. 16. 16:31
 54/81 A kérdező kommentje:

#52 De az esetek elsöprő többségében a nő hagyja ott a férfit. Pont erről van szó. Nem azt mondom hogy a férfi soha nem csinál ilyet, de sokkal gyakoribb hogy a nő cserél partnert. Erről is szól a kérdés. Nem mondhatod hogy mindig a férfi hibájából történik minden. Manapság már sokkal hogy valakik 30-40-50-60 évig házasok amíg le nem jár az idejük. Ez nem lehet véletlen. Régen azért tartott egy házasság holtomiglan mert akkoriben nem volt divat a nőknél a partnercsere párévenként.

Mi az, hogy mindenki ártatlannak tartja? Kerüljön be a bűnügyi nyilvántartásba aki félrelépett? Megint csak azt tudom mondani, hogy a világ nem fekete fehér.

Nem kell bekerülni bűnűgyi nyílvánosságba, de ha nem tud róla senki akkor azt hiszik hogy hűséges.

Ebben mi nem világos?

2022. jan. 16. 16:34
 55/81 A kérdező kommentje:
#53 Mégegyszer mondom, HA ISMERKEDEK EGY NŐVEL. Ilyen esetben mi az hogy semmi közöm hozzá? Ne hazudja azt hogy " full egyedülálló volt" ha ment a kefeparty ezerrel..
2022. jan. 16. 16:38
 56/81 anonim ***** válasza:
90%
Ahhoz hogy előtted mit csinált semmi közöd. Egyedülálló volt mert nem volt kapcsolatban. Az hogy szexelt vagy sem bárkivel, ahhoz 0 közöd van
2022. jan. 16. 16:39
 57/81 anonim ***** válasza:
89%

#54 És erre írta mindenki, hogy általában azért a nő hagyja ott a férfit (mindentől függetlenül is), mert a nők nem szeretnek ülni a langyos fsban, míg a férfiak hajlamosabbak ragaszkodni a biztos ponthoz és közben félrelépni. Tetszik érteni, hogy ez áll(hat) a háttéreben ennek a jelenségnek? Vagy megint le tetszik írni hogy DE A NŐK IS CSINÁLNAK ILYET ÉS FÉLRELÉPNEK ÓÓÓMÁJGÁÁD? Persze, hogy csinálnak, de a nők hajlamosabbak lépni a férfiak pedig félrelépni. Ezt el tetszik fogadni? Az én elvált nagynéném és nagybácsim is elkezdték csalni egymást, aztán a nagynénim elég hamar lelépett ebből a szituból, mert neki hamarabb betelt a pohár, hogy így kell élnie. A nagybácsinak jó volt hogy lerántják aztán hazamegy az asszonyhoz aki mossa a ruháit és eléteszi a gulyáslevest. Nem szemetek a nénik ha kilépnek egy szr helyzetből. Érti? A régi időkkel pedig ne gyere, mert régen BAROMIRA ÉGŐ LETT VOLNA VÁLNI. Tűrni kellett. Ez az igazság.

"Nem kell bekerülni bűnűgyi nyílvánosságba, de ha nem tud róla senki akkor azt hiszik hogy hűséges."

És ez neked miért fáj? Meg mi az, hogy azt hiszik, hűséges? Szerinted ha valaki valakit megcsal akkor az mindenkit meg fog vagy mi? Tyű b+, te aztán tényleg felraktad a szemellenzőt.

2022. jan. 16. 16:45
 58/81 A kérdező kommentje:

#56 Tudom hogy a nők ezt nem szeretik beismerni ha volt mert szégyellik, ezért nem is mondják el. De egy normális világban ezt nem tolerálná egy férfi se.

Senki nem akar olyan nőt akin már átjárt egy település.

2022. jan. 16. 16:48
 59/81 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szégyellek semmit, mert felnőtt férfiak tisztában vannak azzal, hogy az emberek szexelnek. Beismerni meg nem kell semmit, mert teljesen magánügy.
2022. jan. 16. 16:50
 60/81 anonim ***** válasza:
89%

"De az esetek elsöprő többségében a nő hagyja ott a férfit. "

És az esetek többségében nem azért, mert van másik.

2022. jan. 16. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!