Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?
Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.
A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.
Szerintetek ennek mi az oka?
Én soha nem tettem ilyet, de az exem pl. szokott itt válaszolgatni és írja a hisztériás, nőgyűlölő válaszait, és azt állítja, hogy minden nője másért hagyta el, mert a nők primitívek érzelmileg, és egyből ugranak a jobban tűnő lehetőségre. Amikor szakítottunk, azt állította, hogy csaltam, majd liánozva ugrottam át a másik kapcsolatba, minden ismerősnek elterjesztette.
A valóság pedig az, hogy azért hagytam el, mert bántott, és utána 5-6 hónap múlva volt akár csak egy randim...
#11 A nőknél is gyakori hogy csak a szex miatt maradnak a párjukkal. Ne játszd meg mintha ez kizárólag csak a férfiakra lenne jellemző.
A másik pedig hogy a nők azok akik nehezebben bírják kapcsolat nélkül, mert ők azok akik útálnak egyedül lenni. Ja és a nők űznek sportot abból hogy olyan férfi kell nekik aki magasról lesz_rja őket.
Ahogy egy férfi szerelmes lesz a nőjébe jön a lapát, mert már nem érzi magát "kisebbnek" a férfi mellett, és nem tud rá felzézni. Ez az oka annak hogy a nőknek mindig az a férfi kell akinek nem kellenek, vagy aki nem egy Rómeó típus, és nem szedné neki le a csillagokat az égről.
"Persze ezt egy nő sem fogja elismerni."
Szóval így van, és kész, és az is téged igazol, ha valaki ugyanezt állítja és az is, ha valaki azt állítja, hogy sosem tett ilyesmit? :)
Hihetetlen, hogy élő emberek tényleg így gondolkodnak rendszeresen, nonszensz.
A 13-as vagyok!
15-ös!
Akkor töröltesd ki ha nem tetszik amit írtam, ahogy szoktátok!
Vagy mond, hogy incel vagyok, az olyan eredeti beszólás!
Nem szoktam töröltetni semmit, incelezni pedig azt szoktam, aki saját magát definiálja annak előbb.
Az pedig engedtessék meg, hogy miután tudom a tényeket saját magamról, akkor legalább leírjam a valóságot akkor is, ha nektek nem tetszik és nem illik a világképetekbe...
18-as!
Természetesen nem a szex miatt vannak a pasival!
Hanem azért mert várják, hogy jöjjön egy jobb, leteljen a közös lakáshitel, felnőjenek a gyerekek, vagy ezek valamilyen kombóját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!