Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők tőbbsége csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tőbbsége csak akkor szakít a barátjával ha már van egy másik potenciális partner a láthatáron?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a legtöbb nő mikor kidobja a párját, az esetek többségében már van egy másik férfi kilátasban. Sőt az is nagyon gyakori hogy a nő kapcsolatból kapcsolatba ugrik.

A másik pedig hogy nagy százalékban mindig a nő szakít.

Szerintetek ennek mi az oka?

2022. jan. 16. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
#39 És mit jelent nálad a "tér"? Azt hogy valóban nincs férfi az életedben, vagy hogy jöhetnek a szexpartnerek?
2022. jan. 16. 15:13
 42/81 anonim ***** válasza:
65%

A nők cserélnek a férfia bővitenek vagy is csak szeretnének!

Ha meg van az utód kiszemel akkor olyan gyorsan ül át mint ha csak egy bugyit cserélne!

Édes mind egy mennyire szeretted és hogy milyen jól bántál vele akkor is lecserél!

2022. jan. 16. 15:15
 43/81 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező:azért az érdekelne, hogy mi a f@szom ez a vallató stílus.

Mégis mi a franc közöd van hozzá, hogy aki egyedülálló, annak van-e komoly kapcsolata, és ha van valami, az mennyire laza?

2022. jan. 16. 15:23
 44/81 anonim ***** válasza:
92%
43. Szeretne az embereken fogást találni. Amit írsz azt kiforgatja és minél részletesebben mesél az ember annál jobban lehet csűrni-csavarni. Neki legyen igaza. :)
2022. jan. 16. 15:25
 45/81 A kérdező kommentje:

#40 Lehet hogy fejben te is az új legénnyel keféltél, de persze ezt nem vallanád be ha igaz lenne. (vagy nem igaz, nem tudhatom)

"Szegény fiú, sajnáljuk együtt, mert hidegvérrel le lett cserélve. XD"

Én aztán nem sajnálom, csak reálisan néztem a dolgokat.

2022. jan. 16. 15:26
 46/81 anonim ***** válasza:
100%
43. Csak nézd meg a 45-ös válaszát. Mondtam. :D
2022. jan. 16. 15:27
 47/81 anonim ***** válasza:
90%
45. Akkor most arra is válaszolj hogy ha egy férfi és egy nő ugyanazt csinálja akkor miért csak a nő a szemét? :D
2022. jan. 16. 15:29
 48/81 A kérdező kommentje:
#47 Nem csak a nő a szemét, de a nő sokkal ügyesebben csinálja, és kevesebbszer bukik le. Ismerek nem egy ilyen nőt. Nem a hátsómból húzom ki ezeket az információkat.
2022. jan. 16. 15:41
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

#48 Márpedig szó szerint ezt írtad:

Az nem számit hogy mindketten fél lábbal a kapcsolaton kívűl voltatok

Ebből nekem teljesen az jön le, hogy ha egy nő tesz ilyet akkor sokkal nagyobbat hibázik.

"a nő sokkal ügyesebben csinálja, és kevesebbszer bukik le"

Tehát ha valaki elkövet valamit és nem bukik le az bűnösebb mint akit elkapnak? :) Érdekes hozzáállás.

Plusz már az is le lett írva egy párszor, hogy egy nő általában lép

a kapcsolatból ha gebasz van, mindegy hogy van-e valaki vagy nincs, míg egy férfi inkább bennemarad a biztosban de ha úgy van félrelép/szeretőt tart, emiatt kezdeményezik a nők a szakítást. Erről miért nincs véleményed? :)

2022. jan. 16. 15:50
 50/81 A kérdező kommentje:

#43 "Mégis mi a franc közöd van hozzá, hogy aki egyedülálló, annak van-e komoly kapcsolata, és ha van valami, az mennyire laza?"

Az hogy ha ismerkedik az ember egy nővel és azt mondja hogy régóta nincs kapcsolata mert kellett neki a "tér" akkor az ne azt jelentse hogy az idő alatt kefeparty volt itt-ott.

Nem rólad beszélek, de most te hoztad fel példának. Azt pedig nem értem hogy aki egyedülálló annak hogy van komoly kapcsolata...

Részemről ennyi volt. Nincs már mit hozzá tennem. Többé nem "bántok", és nem "vallatok" senkit. 😇

2022. jan. 16. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!