Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szeretőm szakított velem,mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm szakított velem,mert a felesége rájött,akkor most csak így ennyi volt?

Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt. A felesége valahogy rájött,ő meg közölte velem,hogy közöttünk mindennek vége,mert ő a feleségével akarja leélni az életét.Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem? És a felesége ezen csak így túl lép,és élnek tovább boldogan?
2021. dec. 31. 19:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egy nagyon szép,és jól szituált nő,fogalmam nincs ezek után hogy nem dobta ki."

Az a baj, hogy te csak erre vártál, hogy majd téged választ. Ez volt az életcélod, hogy elhagyja a feleségét és hitegetted magad. Folyton összehasonlítod magad a feleséggel.

De azon el sem gondolkozol, hogy lehetnél valakinek első az életében, a legszebb, a legjobb. Hiába mondta neked, hogy így szeretlek-úgy szeretlek, te vagy nekem a boldogság, blablabla, mégis a felesége kell neki egy életen át. Őt felvállalja mindenki előtt, míg veled egy kis welness szállón csobban egyet a medencében. Te vagy a szórakozás, a szex, a kikapcsolódás a hétköznapokból, a feleséggel élik meg a fontos dolgokat.

Ezt kellene tudatosítsd magadban, hogy amíg valakinek a szeretője vagy, addig te sohasem leszel az első, az egyetlen. A szavak csak szavak maradnak. Olyan könnyű kimondani és máris megkap tőled mindent. Ha vissza is menne hozzád, csak szexre fog bejelentkezni, és mert a szex is függőséget okoz, így hiányozni fog neki a változatos szex, de nem a te személyed fog neki hiányozni. Együtt élni nem akarna veled, ezt be is bizonyította a másfél év után, amikor választott.

A legtöbb férfi ilyenkor racionálisan gondolkozik, nem csak a kényelem, vagyon, gyerekek, hanem a te személyed sem olyan fontos neki, hogy mindent eldobjon érted.

Inkább tűzzél ki más célokat magadnak és keress valakit, aki nem használgat néha pár órára, hanem TE kellesz neki egyedül.

2022. jan. 2. 08:15
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Anno hasonló helyzetben voltam, mint TE, kedves kérdező, szerencsére happy end-el végződött sok várakozás után. Én úgy gondolom az idő mindent megold. Ha szeret, akkor ez a külön töltött idő kell ahhoz, hogy megerősítse az érzéseit irányodba, és hogy kiéhezzen a szeretetedre . Attól, h megbocsájtott neki a felesége, lehet most kezdődik el a valódi korrózió a párkapcsolatukban. Nyilván eddig sem lehetett túl jó a házasságuk, ha ti összejöttetek. Próbálj meg most magaddal foglalkozni, tudom, hogy nehéz most, de az idő majd eldönti, hogy lesz-e ennek a kapcsolatnak legális jövője.
2022. jan. 4. 18:27
 43/43 anonim ***** válasza:
Azóta van fejlemény?
2022. jan. 22. 23:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!