Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm szakított velem,mert a felesége rájött,akkor most csak így ennyi volt?
Szerető voltál, családja van.
Mit vártál, hogy téged választ majd?
Nem sokszor végződnek így az ilyen "kapcsolatok".
"Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem?"
Eddig is az voltál. Ha te lettél volna a minden, akkor elvált volna, és most veled lenne.
Még olcsón megúsztad hogy az asszony nem tépett meg!
Sokan egy félrelépést még megbocsátanak. Gondolom ultimátumot kapott a férj. De ezentúl nem lesz túl kellemes az élete és a házassága.
Ennyire voltál fontos neki. Tanúlság lehetne számodra... Ne vedd el másét, ne rondíts bele más kapcsolatába!
Sokan bele esnek ebbe a csapdába...és mindenki azt hiszi, hogy ő lesz a kivétel. Mert az övé más mint bárkié eddig....
de nem....
Segítek.
"Ha nem mondod meg a lánynak, hogy ennyi volt, és vége, és utána valaha szóba állsz vele, akkor nem láthatod a gyerekeidet."
Ennyi.
Ennyi....
ez ilyen, a világ felé mindenkinek a tökéletes családot kell mutatni.
Az, hogy valami belülről rohad azt nem látja senki.
De az is lehet, hogy te hoztad helyre a házasságukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!