Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szeretőm szakított velem,mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm szakított velem,mert a felesége rájött,akkor most csak így ennyi volt?

Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt. A felesége valahogy rájött,ő meg közölte velem,hogy közöttünk mindennek vége,mert ő a feleségével akarja leélni az életét.Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem? És a felesége ezen csak így túl lép,és élnek tovább boldogan?
2021. dec. 31. 19:43
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerető voltál, családja van.

Mit vártál, hogy téged választ majd?

Nem sokszor végződnek így az ilyen "kapcsolatok".

2021. dec. 31. 19:47
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem?"

Eddig is az voltál. Ha te lettél volna a minden, akkor elvált volna, és most veled lenne.

2021. dec. 31. 19:50
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Még olcsón megúsztad hogy az asszony nem tépett meg!

Sokan egy félrelépést még megbocsátanak. Gondolom ultimátumot kapott a férj. De ezentúl nem lesz túl kellemes az élete és a házassága.

Ennyire voltál fontos neki. Tanúlság lehetne számodra... Ne vedd el másét, ne rondíts bele más kapcsolatába!

2021. dec. 31. 19:57
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem lép túl csak úgy egyszerűen. De te ezt már nem fogod látni.
2021. dec. 31. 19:58
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Sokan bele esnek ebbe a csapdába...és mindenki azt hiszi, hogy ő lesz a kivétel. Mert az övé más mint bárkié eddig....

de nem....

2021. dec. 31. 20:01
 6/43 anonim ***** válasza:
18%

Segítek.

"Ha nem mondod meg a lánynak, hogy ennyi volt, és vége, és utána valaha szóba állsz vele, akkor nem láthatod a gyerekeidet."

Ennyi.

Ennyi....

2021. dec. 31. 20:12
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a lebukásnál derül ki, hogy mennyit érsz neki valójában. Hát ennyit. Ezért ér a lebukással mindez véget azonnal, mert egy illúzióval szegényebb lettél.
2021. dec. 31. 20:14
 8/43 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok a hülye de azt hittem,mert a felesége egy nagyon szép nő,igazábol sokkal szebb mint én pedig 2 gyereke van,de nem is látszik rajta,nagyon csinos.Na most ha egy ilyen nő mellett nálam kereste a boldogságot joggal gondolhattam,hogy van esélyem. Vagy arra gondolok a nő is félrelépett már. Ezt nem tudom hogy bocsáthatja meg neki igen azt gondoltam emiatt majd szakít vele,most meg olyan fotókat posztol a neten,hogy jobban néz ki mint valaha,egyutt vannak,nekem meg összetört a szívem :(
2021. dec. 31. 20:17
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

ez ilyen, a világ felé mindenkinek a tökéletes családot kell mutatni.

Az, hogy valami belülről rohad azt nem látja senki.

De az is lehet, hogy te hoztad helyre a házasságukat.

2021. dec. 31. 20:19
 10/43 A kérdező kommentje:
Képzeld 6-os nem. Kacifántosan derült ki,még haza se ment,hogy tudjon vele beszélni,mi lesz és már helyben közölte velem,hogy itt a vége.
2021. dec. 31. 20:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!