Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséljem vajon neki?
Barátommal tervezgettem még régen,hogy egy bizonyos munkát szeretnék majd végezni, ha idősebb leszek és pályát szeretnék válatni.
Sajnos már nekünk nem működött tovább együtt viszont a jó viszony megmaradt. Nem haragszik senki senkire, nekem lett párom neki nem. Páromat nem zavarja, hogy beszéltünk néha. Tudja,hogy egyébként fontosak vagyunk egymás számára. Én nem igazán erőltettem ezt a fajta viszonyt, mert nem akarok hamis reményeket kelteni exembe és párom lelkébe sem szeretnék taposni és kételyeket okozni.
Viszont ez most egy olyan mérföldkő az életemben, egy olyan pont amiért ő mindig szurkolt, és segített ha tudott. Nem az elismerésére vágyok, csak egyszerűen én is örülnék fordított esetben az ő örömének.
Ti elmondanátok? Vagy egyszerűen nem keresnétek a helyemben?
Nem vagyok már szerelmes bele, viszont szeretem mint embert. Sajnálom, hogy valaha is erőltettük a párkapcsolatot. Nekünk csak barátoknak kellett volna lennünk...
"Nem vagyok már szerelmes bele, viszont szeretem mint embert."
Ez a tipikus megmagyarázom magamnak, hogy miért normális az, hogy még mindig keresem, vele akarok lenni.
Nem mindegy kontakt az exszel jelent vonzalmat! Meg tudom érteni a kérdezőt, én is szakítottam a vőlegényemmel 9 év után, mert nem jutottunk egyről a kettőre, mint pár.
De nem váltunk el haraggal, néha segítséget kér tőlem csajozáshoz, én pedig néha viszek neki 1-1 háztartási kisgépet, hogy javítsa meg pár doboz sörért cserébe.
Néha beszélgetünk és ennyi.
Eszem ágában sincs visszamenni hozzá, hiszen azért mentünk szét, mert nem működött a dolog!
Ő sem akar tőlem semmit, magától nagyon ritkán ír rám.
Vannak bizony emberek, akik jóban maradnak az exszükkel, mert amúgy emberileg normális. Akkor miért tiltsam le, vagy ne álljak vele szóba? Nem tettünk egymásnak semmi rosszat.
Valaki egyszer gyakorin kérdezte, ha ennyire jóban vannak, minek mennek egyáltalán szét?
Az hogy kapcsolatban két ember jóban van, még nem egyenlő azzal, hogy rendben is működik a párkapcsolatuk.
Jófej, kedves, segítőkész az exem, de párként nem működtünk, pl. szexuális igényekben.
Esélytelen, hogy bármi történjen közöttünk, akár érzelmi akár fizikai. Részemről és részéről is.
Lehet fröcsögni, de igen, létezik barátság az exszel.
5 éve szakítottunk, azóta se vágytam rá vissza soha, jéé :D
Itt jelentősége nem volt, de nekem is vőlegényem volt exem.
De a szex rész ment tönkre először. Nem működött. Már nem vonzódtam hozzá. És ő sem hozzám. Jobb így mindkettőnknek. Viszont a társasága néha hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!