Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer elmeséljem neki mitől is változott meg így az életem?
Volt egy hatalmas traumám a közelmúltban, ami miatt a személyiségem és az életem, a felfogásom mind 180°-os fordulatot vettek. Lényegében a barátomnak nem tudom mennyit számít, hisze akkor még nem voltam vele...
A lényeg az, hogy szerelmes voltam a legjobb barátnőmbe..lány létemre, és sok nehézség volt emiatt. A másik dolog, hogy a barátom nagyon elitéli a ferde hajlamú embereket. Viszont beszélgetéseink során többször feljött már ez a dolog, hogy miért is vagyok most olyan amilyen...mi is volt az a nagy trauma ami gyökeresen megváltoztatott. Próbált már megérteni, de nem mertem elmondani neki. Nem hiszem, hogy brmit is változtatna a szerelmünkön, csak látom, hogy annyira elitéli tényleg a leszbiket, homikat...félek, hoyg egy picit engem is elitélne, vagy aggódna miattam, esetleg feltételezné, hogy még mindig van hajlamom az ilyesmire...Mit gondoltok, ha legközelebb előjön a téma elmondjam neki?
Tényleg fontos az őszinteség, de azért fölöslegesen se kavard a cuccost! Ha nem kérdez rá, akkor sztem neked meg nem kell ezt forszírozni.
Ha minden rendben van köztetek, és nem tervezitek a 2 lányos felállást (amiben ez akár előny is lehetne), sőt, ha ő még ellene is van a homokozásnak, akkor sztem hanyagold a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!