Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg változott, velem is megteszi?
Barátnőnek volt 5 kapcsolata az összes megcsalással végződött.Igaz az akkori barátai is olyanok voltak... Én úgy érzem, hogy nagyon sokat változott a felfogása barátnőmnek, mert régebbről ismerem...
23/f
"az összes megcsalással végződött."
Ha a nő csalt, akkor semmi esélyed a változásra és veled is ugyan az fog történni.
Fugg attol h az az 5 kaspcsolata honaposak vagy evesek v mik voltak?
Mert nem mindegy h ket honap alatt megcsalod, v egy 4 rves kapcsolat utan fogod s ellepsz massal.
Ugy latom ez a lany nem tud szakitani v kilepni kapcsolatbol normalisan..kepzewlem azert a kapcsolatok "vege" lett mindig megcsalas es nem kozbe.
Ez sztem karakter jelleg, uh nem tudom mennyire lesz korrekt veled es azt megbeszelje a dolgokat v tudtodra adja megint egy megcsalassal ha valami nem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!