Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmeséljem a barátomnak h mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmeséljem a barátomnak h mi történt velem? Félek mit fog mondani rá (. )

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk 1ütt, de már egyikünk se volt szűz, amikor összejöttünk. Arról van szó h ő már az elején elmondta nekem h kivel volt neki az első alkalom, meg hogy mennyi idős volt, meg mióta voltak 1ütt. Én összesen annyit árultam el neki, hogy mennyi idős voltam, de magától nem is kérdezett többet, én meg akkor nem akartam elmondani. Az az igazság, hogy nekem az első alkalom nem a barátommal volt és egy elég rossz emlék számomra. Bekerültem egy baráti társaságba pár éve nyáron és minden nap 1ütt bandáztunk. egyik alkalommal egy srác, aki tudta h bejön nekem leitatott és mikor már kb azt se tudtam h mit csinálok bevitt magával egy erdőbe és ott megtörtént a dolog, pedig elötte én mondtam neki hogy nem akarom, de végül mégis belementem. A szex után a srác ugye rájött, h én még szűz voltam és akk gondolom rájött arra is h micsinált velem. azóta nem is láttam, de nem tudom elfelejteni a dolgot. A nővéremen és a legjobb barátnőmön kivül senki nem tudta a teljes történetet, senkinek nem mondtam el, de ugy érzem itt lenne az ideje h elmondjam a barátomnak, csak félek h mit fog szólni hozzá, meg hogy esetleg azt fogja gondolni h én mekkora ku*va voltam h ezt megtettem:/
2011. ápr. 28. 21:07
1 2
 1/15 KlenDie ***** válasza:
45%
Figyelj ha nem kérdezi akkor nem kell elmondani neki majd ha erröl bezsélgettek akkor meg megmondod mi miért történt megfogja érteni és megmondod azért hazudtál mert még most sem tudod feldolgozni a rossz emlékeket stb :)
2011. ápr. 28. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mond el.Biztos nem rohan neked egy Sthil fűrésszel.
2011. ápr. 28. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Mond el neki. Persze ha megbízol benne annyira hogy mesélj. Bajod nem lesz, meg legalább könnyítesz magadon.
2011. ápr. 28. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Csak azt lehet leitatni, aki hagyja hogy leitassák! Engem soha senki nem tudna leitatni, mert senkinek nem engedném..!
2011. ápr. 28. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Jah am igaza van ez előttem írónak.Emgem se bírnának leitatni akarattal.
2011. ápr. 28. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed el szeretnéd mondani neki, akkor tereld arra a témát, neked is megnyugvás lesz, hogy tud róla

szerintem inkább sajnálni fog, hogy így kellett megélned az első alkalmad, de viszont jól fog neki esni, hogy annyira megbízol benne, hogy ezt elmondtad

jobb ha tudja, akkor tud lelkileg támogatni

2011. ápr. 28. 21:15
 7/15 anonim válasza:
Nagyon könnyen beszéltek előttem szólok.Válasz kérdezőjének annyit, hogy én is ugyan így jártam.De elmeséltem a barátomnak.Rosszul esett neki, hogy régen ilyen voltam, de idő segítségével megemésztette és azt mondta, hogy jobb, hogy elmondtam így jobban megbízik bennem.Ha nagyon szeret a barátod nem fog elhagyni és megemészti...
2011. ápr. 28. 21:17
 8/15 anonim ***** válasza:

21:11 és 21:12

vannak akik könnyen részegre isszák maguk, mások meg nem hajlandóak annyit inni, hogy dülöngéljenek

mindenesetre egy tisztességes ember (főleg barát) nem használja ki egy részeg ember ítélőképességének csökkenését

ha valamiben hibázott a kérdező az az volt, hogy nem volt elég jó emberismerő, túlságosan megbízott a haverjaiban, barátaiban, és le mert ennyire részegedni előttük/velük

2011. ápr. 28. 21:20
 9/15 .Daniel. ***** válasza:
Szerintem vállald fel hogy mit tettél. Ha értelmes megérti ha nem akkor ez van. viszont az igaz hogy csak rajtad múlt hogy mit csinál veled. Bármikor mondhattad volna h állj.
2011. ápr. 28. 21:21
 10/15 napietus ***** válasza:
ha kérdezi, válaszolj őszintén. ha nem kérdezi, ne mondd el szerintem. ez a te problémád, nem kell terhelned vele, lehet, hogy kínos is lenne neki erről beszélni Veled, ezért nem is kérdezte. az, hogy őszinték vagyunk egymáshoz, nem azt jelenti, hogy kitárulkozunk, mint 1 nyitott könyv. még a férjem sem tud rólam mindent...nem beszélve arról, hogy tudom, ez most olyan hihetetlenül hangzik, de mi van, ha szakítotok, és elmeséli ezt másoknak is?
2011. ápr. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!