Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmeséljem a barátomnak h mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmeséljem a barátomnak h mi történt velem? Félek mit fog mondani rá (. )

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk 1ütt, de már egyikünk se volt szűz, amikor összejöttünk. Arról van szó h ő már az elején elmondta nekem h kivel volt neki az első alkalom, meg hogy mennyi idős volt, meg mióta voltak 1ütt. Én összesen annyit árultam el neki, hogy mennyi idős voltam, de magától nem is kérdezett többet, én meg akkor nem akartam elmondani. Az az igazság, hogy nekem az első alkalom nem a barátommal volt és egy elég rossz emlék számomra. Bekerültem egy baráti társaságba pár éve nyáron és minden nap 1ütt bandáztunk. egyik alkalommal egy srác, aki tudta h bejön nekem leitatott és mikor már kb azt se tudtam h mit csinálok bevitt magával egy erdőbe és ott megtörtént a dolog, pedig elötte én mondtam neki hogy nem akarom, de végül mégis belementem. A szex után a srác ugye rájött, h én még szűz voltam és akk gondolom rájött arra is h micsinált velem. azóta nem is láttam, de nem tudom elfelejteni a dolgot. A nővéremen és a legjobb barátnőmön kivül senki nem tudta a teljes történetet, senkinek nem mondtam el, de ugy érzem itt lenne az ideje h elmondjam a barátomnak, csak félek h mit fog szólni hozzá, meg hogy esetleg azt fogja gondolni h én mekkora ku*va voltam h ezt megtettem:/
2011. ápr. 28. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az alkohol nem mentség.Tényleg, egyszerűen nem kellett volna hagyni , hogy leitassanak!De mostmár késő bánat...

Hát ha el is mondod neki számíts rá, hogy nem fog a nyakadba ugrani, és vigasztalgatni.Én komolyan elgondolkozék a pasid helyébe a kapcsolatotokon, de nem vagyunk egyformák, ő lehet nem így gondolja a dolgokat, ahogy én, de a lényeg az, hogy nekem nagyon szarul esne.

2011. ápr. 28. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el, így, meg fogja érteni...Az én barátom is megértette a velem történteket, énis azt amiv ele volt.

Hidd el a mienk durvább mégsem mi tehettünk róla így teljesmértékben elfogadjuk a másikét. Ha a barátod nem egy f*szfej (márbocsánat a kifejezésért) akkor meg fogja érteni. :\ 15/L

2011. ápr. 28. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért fontos ez hogy ki kivel és mikor ! Engem sosem érdekelt és sosem kérdeztem meg 1 lánytól sem mert ugy érzem semmi közöm hozzá ez a másik magánügye! 35F
2011. ápr. 28. 22:40
 14/15 napietus ***** válasza:
na, látszik, kinek sikerült már felnőni :) azt hittem én vagyok itt egyedül 25 fölött :P:D
2011. ápr. 28. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha lett volna eszed, akkor feljelented, mert ez simán nemi erőszak kategória, hiszen nem a beleegyezéseddel történt. Hallottam ugyanilyen leitatós sztorit, letöltendőt kapott érte az illető.
2011. ápr. 28. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!