Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom, és nekem szörnyű látni őt, hogy ott van online és éli világát. A saját érdekemben letilthatom?
Figyelt kérdés
Ha letiltom nem fog idiótának nézni?
Vajon mit fog gondolni hogy nagyon rossz nekem azért tiltom vagy nincs már szükségem rá?
Vártam több mint 1 hónap telt el, hátha keres még de semmi, valószínű nem is fog , ha láthatom mindig nézem őt és nem is tudok kimászni a gödörből. Mi a jó megoldás? 30/N
ma 18:56
1/10 anonim válasza:
Egyszerűbb ha letörlöd/kiköveted, akkor sem fogja neked őt feldobni.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha letörlöm megjelenik a neve sok helyen mert sok a közös ismerős , ezért gondoltam hogy tiltom hogy véletlen se lássam
ma 19:03
3/10 anonim válasza:
Én mindenhonnan tiltottam, mert nem akarom az új nővel a boldogságot látni. Hallani sem akarok róla. Nem érdekel, mit gondol, mit lát ő, részemről eltűnt, meghalt.
4/10 anonim válasza:
A saját mentális egészséged érdekében tiltsd le, ne érdekeljen ő mit gondol ezentúl. Könnyebb lesz tul lépned rajta .
5/10 anonim válasza:
Mit fog gondolni? Magasról le fogja sz*rni.
6/10 A kérdező kommentje:
És ha letiltom azzal neki is könnyebb lesz ? Jót teszek vele hogy nem lát ha még esetleg szeretne?
ma 19:28
7/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Ő azért szabadult meg tőled, mert eleve nem kíváncsi rád. Miért fontos, hogy neki milyen most?...
8/10 anonim válasza:
Magaddal foglkozz, ha neked jobb tiltani akkor csináld.
9/10 anonim válasza:
6
Tiltsd le. Mivel abban reménykedsz, ha sokat lát, talán meggondolja magát, így érdemes letiltanod, mert nem fogsz tudni te is tovább lépni.
10/10 anonim válasza:
Persze, tiltsd le a fenébe. Nem igazán tartozol neki semmivel, kit érdekel hogy mit gondol rólad. Ha neked ez segít a túllépésben, akkor a legjobb, amit magaddal tehetsz hogy letiltod és nem foglalkozol vele többet semmilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!