Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben gáz online vagy telefonon szakítani?
Régen sokáig azt preferáltam, hogy ha tegyük fel nem volt egetverően nagy probléma kicseszés a kapcsolatban, akkor személyesen szépen váljunk el...
Aztán ahogy teltek az évek rájöttem, hogy teljesen felesleges.
A végeredmény a lényeg, az pedig minden esetben ugyanaz...hogy vége.
Azért meg felesleges utazni és felesleges személyesen a másik idejét rabolni,
És lehet h tovább tartana, vagy ha olyan a fél könyörögne....szóval élőben talán még rosszabb is.
Na mindegy, szóval véleményem szerint elég telefonon.
Nem.
Velem szakítottak így, de távkapcsolat volt. Így felesleges lett volna utazni egy ilyenért..
De nyilván ha a távolság nem akadály akkor gáz.
Alapjáraton gáz, mert gyávaság nem szembenézni de van néhány eset, amikor nem hogy érthető, hanem a szükség is sajnos megkívánja:
Néhányat 1-7-ig előttem leírtak (tehát eddig mindenki), de pl. amikor a szakító tudja, hogy a szakított bosszúból olyan helyzetbe hozza, hogy elkezd hangoskodni, hisztizni nyilvánosan, úgy, hogy a vadidegen járókelők, vagy ha beültek valahova, a többi vendég bevédjék, vagy ami mégjobb. Úgy csinál mintha bántani akarja a szakító, hogy aztán jól meg is verjék.
A másik, amikor szintén érthető (ez velem is megtörtént), hogy ugyan személyesen akar szakítani, de úgy felidegesíti telefonon vagy messengeren vagy akárhol, ami nem élő, hogy dühében ott mondja ki, ahol beszélnek.
Na azt hiszem ezekre nem lehet mondani hogy gyávaságból kerüli a személyes szakítást.
Szóval az ilyen kis sértett pszihók meg "játékosok" miatt már egyre kevésbé gáz nem élőben szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!