Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm szakított velem,mert a felesége rájött,akkor most csak így ennyi volt?
Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt. A felesége valahogy rájött,ő meg közölte velem,hogy közöttünk mindennek vége,mert ő a feleségével akarja leélni az életét.Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem? És a felesége ezen csak így túl lép,és élnek tovább boldogan?2021. dec. 31. 19:43
31/43 anonim válasza:
#30-hoz: szóval szerintem azt el kell fogadni, hogy nem minden fekete vagy fehér és hogy soha nem lehet olyan dolog " tokeletes", amiben érzelmek vannak. De a legfontosabb, merd fel a dolgokat és dönts, de ne hagyd, hogy csak úgy sodorjanak az események. Sok sikert neked!
32/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 1. 11:38
33/43 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy, hogy még mindig ennyire hiszel a mesékben? Sajnálom, de fogadd el: te csak egy kellék voltál. Egy hobbipunci. Biztos kedves, aranyos hobbipunci vagy, de attól még hobbipunci vagy.
34/43 anonim válasza:
#33:30-31 vagyok, szerető vagxok és nem vagxok hobbypunci. És lehet hogy a kérdező sem volt az. Persze lehet hogy az volt, de ezt az eddig olvasottakból nem tudhatjuk. Te se tudhatod, akkor viszont miért érzel késztetést arra hogy a földbe taposd? Mesélj, mi fáj, mitől lettél ilyen keserű?
35/43 A kérdező kommentje:
Nyílván őt is megcsalták...
2022. jan. 1. 14:15
36/43 anonim válasza:
#35: Igen, simán lehet hogy igazad van... de ettől még nem kellene ennyire gonoszan keserunek lennie.🤔 Te hogy vagy, hogy telt a szilveszter? BUEK neked.
37/43 A kérdező kommentje:
Köszi,neked is buék. 😊Társasággal telt,kicsit elterelték a figyelmem.
Egyébként nem kérek privát üzeneteket férfiaktól,nem tudom az ilyenek mit képzelnek????
2022. jan. 1. 14:46
38/43 anonim válasza:
#37: ne húzd fel magad, itt szokásos a privi, ne vegy róla tudomást! BUEk
39/43 anonim válasza:
Eddig is rongy voltàl neki, miután jól felitatott a testnedveivel , visszament az asszonyhoz
40/43 A kérdező kommentje:
Téged is megcsaltak? Ezzel vígasztalod magad is? Szánalmas...
2022. jan. 1. 21:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!