Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után nagyon rossznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után nagyon rossznak kell lennie, hogy később jobb legyen?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk. Állandóan azt lesem a közösségi oldalon, hogy mikor van fent, és reménykedek, hogy majd keres. Persze nem. Hogy tudnám ezt befejezni? Se éjjelem se nappalom emiatt...
ma 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 5-6 hónap kell, hogy jobban légy ha te még szerelmes vagy belé, de nyilván alakulhat jobban 3-4 hónap után is, sőt lehet 1 év után. Mmindenkinek más, de az nem fog segíteni, hogy lesed a közösségi oldalakon.
ma 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, ami tilos!

Azzal kezdtem, hogy mindenhonnan töröltem, tiltottam.

Nem vagyok mazochista, hogy kövesse , hogy mit tesz, mi történik vele.

Teremts teljes internet-csöndet magad körül.

Csinálj napirendet.

Tölts ki monden időt konkrétan elhatározott tennivalókkal, amit nem tanulással, munkaval töltesz.

Én például nekiálltam rendet tenni a szekrényeimben, nagytakarítást rendeztem a konyhában, minden szekrényt kimostam, lemostam. Selejtezni kezdtem a régi, nem viselt ruháimat. Rendet tettem a könyvespolcaimon.

Sorra rendre szerveztem a barátokkal, haverokkal a találkozókat.

ma 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld lefoglalni magad, és nem foglalkozni vele. Persze tudom, hogy nehéz.
ma 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Régen egyszerűbb volt, mert csak akkor tudtam róla, ha becsöngettem hozzájuk vagy felhívtam telefonon. Azért ezt meg egyszerű volt elkerülni.

A mai világban a tiltás lenne a legjobb megoldás. És gyászold meg a kapcsolatot.

ma 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt.

Társkerezett kidobtam.

Nyilván a szakítás is csak nekem fájt én szenvedtem csak tőle.

Próbáltam ezeket a bullshiteket hogy sportolj hallgass zenét legyel a barátokkal meg mindent.

Hát inkább visszakoslattam mimt vmi kutya. Szégyen nem szégyen.

Aztám másodjára már letudtam lépni, csak mert lett egy valodi igaz barátom aki igazán szívből szeret, és aki "lestoppolt" hogy az ö nője vagyok, az exet meg felejthetem is el.

Na de érdekes hogy akkor kezdett csak az ex picsogni sírni ríni könyörögni meg vergődni.

Mik vannak.

ma 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!