Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ennél jobb?

Figyelt kérdés

3 hónapja, hogy tiltottam mindenhol a másikat. 2 év se vele se nélküle, de ő velem inkább nem kategória. Én ragaszkodtam.

Nagyon sokszor megbántott, a végén volt igazán utálatos.

Addigra nálam is felhalmozódott sok dolog és nagyon sok gonosz dolgot mondtam neki.

Nem bánom amiket rá mondtam, azt bánom, hogy lesüllyedtem az ő szintjére. De már nagyrészt nem zavar, egyszerűen csak sajnálom, hogy ezzel ért véget.

Beleszerettem, de egy rossz emberbe, aki legtöbbször semmibe vett. Már levontam az önismereti kört konklúzióként, meg leszek.

Egy bajom csak, hogy időről-időre eszembe jut. Nemrég hazautaztam vidékre, ahova ő hazaköltözött.Tök nehéz, mert emiatt mindig elkezd üldözni a gondolata. Ránéztem a fb-n, meg más helyeken.

Kicsit most hibáztam. Tudom, hogy ez csak egy hullámvölgy most.

Annyira rossz néha még mindig, teljes szívemből gyűlölöm, de még egy kicsi érzelem ottmaradt, de lehet csak a nosztalgia.

Mennyi idő mire elmúlik ez az egész és jobb lesz? Gyógyulnak a sebek és érzelem nélkül tudok visszagondolni rá?

Nem akarom felkeresni, bár par napja könnyed gondolatként jött.

Nem akarok ezzel dacolni....mar elegem van, hogy ennyire a rabja vagyok, voltam. Sokkal boldogabb az eletem nelkule, jobb ember vagyok. Olyan akarok lenni, mint regen voltam, nyitott egy uj ferfira, kapcsolatra, nem ezekre emlekezni. Csak szomorusagot erzek es utalatot. Keserű.

Nektek mi segített nagy csalódásokból, sérülésekkel hamar túllépni?

Már azt is látom, hogy lesz sokkal jobb férfi meg kapcsolatom a jövőben. Nem veszteség. De akkor is valami hozzá köt.

Az se érdekel, ha ez trauma bonding, csak szabadulni akarok. Egyedül önmagam visszaépítgetése meg férfiakkal való ismerkedés segített át a depis időszakon.

Bárcsak a karma utolérni ezt a nyomorúlt férfit...

okt. 29. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Edinaaaaaaaaa, megérdemled a sorsod mondtam már, jó az neked te választottad többször is a jó helyett szóval ne rinyálj. Ugyanúgy kibékülsz vele aztán kezdődik elölről.
okt. 29. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Összekeversz Edinaval.
okt. 29. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Rajtad múlik...

Egy dolgot fogadj meg, aki a múltban él ( még), annak nincs jelene... párkapcsolati szinten sem.

okt. 30. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:

3. Ebben teljesen igazad van. Most egy idore el is engedtem az ismerkedest, segitett valamit eleinte, de aztan pont az ellenkezojet erte el.

Lehet kitalalok valami gondolatterelo szabalyt, ha megint elkezdek ebbe beleorvenyleni.

Tudom, hogy rajtam mulik, az is rajtam mullott volna, hogy hamarabb kilepek.

Megprobalom kiirni magambol a rosszerzeseket, es elegetem majd. Hatha el tudom igy engedni. Csak utalat van bennem, es rossz mikor valami a sracra emlekeztet. Meg azt meg is tudom allni, hogy ne nezegessem az instajat, stb. De mikor ra emlekeztet valami.

Koszi amugy, ez az emlekezteto kellett. Teljesen igazad van, hogy csak a multba ragasztom magamat. Ez volt az elso ilyen csalodasom, tisztara h*lye vagyok. A jelen meg azota sokkal jobb. Ertek nagyon jo dolgok, amikre buszke vagyok, es masfele sodornak.

Nincs helye a rossz emlekeknek, embereknek velem.

okt. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!