Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van ennél jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ennél jobb szakítós dal?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen hihetetlenül szépen fogalmazza meg a szakítást tényleg ez van az ember szívében

Valaki mondta, hogy neked csak ố van. Én meg itt maradtam alvó üzemmódban. (Soha se tudtam ennyire jól megfogalmazni ezt az érzést, ami neked sikerült! ) És valóban nevetni nem tudok pont úgy, ahogy vele nevettem.... Elképesztő dal! Nem tudom, hogy ezeket megéled, vagy beleéled magad, de olyan dolgokat énekelsz, írsz, amit sokan nem tudnak megfogalmazni, és amikor hallgatják mégis azonosulni tudnak vele. Ezt nevezem művészetnek!

aug. 31. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

nem ismerem ezt a dalt, de ha ez az első sora, akkor elképesztően gagyi. Semmi fantázia, ilyen kínrím szerű. Ha ettől ennyire el vagy olvadva akkor nagyon alacsony a küszöb. Nem is csodálom egyébként, hogy ilyen trash a hazai zeneipar meg a dalszövegek...

Akkor pl Hiperkarmát tényleg ne hallgass mert ott aztán kiakadna a mutató rendesen.

Most őszintén ehhez képest akkor a Most múlik pontosan

Quimby dal egy műalkotás.

aug. 31. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Alvin és a Mókusok - Elb*szott szerelem

Nekem ez.... Onnan tudtam, hogy túlléptem az exférjemen, hogy ezt sírás nélkül meg tudom hallgatni, koncerten is.

aug. 31. 01:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon sok jó (már ha lehet így fogalmazni) szakítós szám van, ammiket szeretek:

Children of Distance - Emlékezz rám, Tökéletes pillanat

Aljas Kúszóbab - Ne menj el, Bocsánat, hogy negcsaltál

Alvin és a Mókusok - Paraszt, Csalódott tizenéves kisfiú dala (bár ez inkább beteljesületlen szerelem)

Rácz Gergő, Orsovai Reni - Mostantól (konkrétan ez még most is szíven üt, mivel megcsaltak

Janicsák Veca - Szenvedély

Ezek a kedvenc szakítós számaim, pedig mind különböző stílusú. Nem szeretem annyira a nyálas zenéket.

aug. 31. 01:40
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon jó dal, nem hallottam sosem. Az atlétás fiú is csinos.

Köszönöm

aug. 31. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
aug. 31. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Road Nem rólunk szól

Tökéletes

aug. 31. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Despeado: Fáj.
szept. 1. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!