Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szeretőm szakított velem,mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm szakított velem,mert a felesége rájött,akkor most csak így ennyi volt?

Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt. A felesége valahogy rájött,ő meg közölte velem,hogy közöttünk mindennek vége,mert ő a feleségével akarja leélni az életét.Tehát ahhoz képest hogy 1,5 évig én voltam a minden,most egy könnyen eldobható rongy lettem? És a felesége ezen csak így túl lép,és élnek tovább boldogan?
2021. dec. 31. 19:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Ébredj már fel.

Nem kellesz neki egy kiegészítő voltál.

Az, hogy az a nő, hogy néz ki, vagy miért vannak együtt, hogy érzik magukat együtt, teljesen lényegtelen mert együtt fognak maradni te pedig egyedül fogsz maradni.

2021. dec. 31. 20:52
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szépségen múlik ki kivel van , kit akar mega mellett.Aki másfél évig nem válik, az szeretőnek tart, és semmi komolyat nem lehet vele tervezni.Otthon nem lett volna rendben minden már vált volna, vagy válófélben lenne de akkor sem miattad, saját maga miatt.Az ezért, azért nem tudunk válni süket duma.Tanuló pénz Neked , senki kapcarongya ne legyél többet.
2021. dec. 31. 20:58
 23/43 A kérdező kommentje:

Sose mondta,hogy elválik,de én azt hittem majd meg teszi.

Pénz miatt nem lenne gondja nincs hitel vagy ilyesmi,mondom a nő egy jól szituált,tanult nő.

Kérlek ne bántsatok én tényleg szeretem,nem tudom elfogadni,hogy neki semmit nem jelentettem,nem ezt mutatta.

2021. dec. 31. 21:03
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántásból, de akkor is nagyon naiv voltál.Tanulópénz.Amúgy, de a tettei is hidd el azt mutatták, csak Te éltél rózsaszín ködben.És tényleg, tanuld meg, hogy nem a külsőség, szépség a döntő.Jól szituált, tanult még lehetsz, gondolom nagyon fiatal Vagy még, de ez sem döntő alapvetően hidd el.Most rossz tudom, hidegzuhany, de legyen tartásod.
2021. dec. 31. 21:19
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tipikus történet.
2021. dec. 31. 21:55
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Na jólvan újat úgysem tudunk mondani

A történeted sorozatsztori.

Vegyél magadhoz egy üveg pezsgőt.

2021. dec. 31. 22:01
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az emberek ilyenek. Nekem is mutatták azt (meg szerintem mindenkinek) hogy mennyire fontos vagyok szeret stb stb aztán hazugság volt az egész mert volt 3. fél is.
2021. dec. 31. 22:08
 28/43 anonim ***** válasza:
68%
#23: férjnél vagyok és szeretóm van, ő is házas. Szeretjük egymást a szeretómmel, de egyikünk sem akar válni. Az okok lényegtelenek, nem akarunk és kész. Tudjuk mindketten, hogy ez a viszony addig tarthat, amíg le nem bukunk, mert ha borul a bili, szakítanunk kellene. Ezért nagyon óvatosak vagyunk, hogy müködhessen ez a négyes. De ha választani kellene, mindketten a házastársunkkal maradnánk. Azt akarom ezzel mondani, hogy lehet ószinte a szeretőd, szerethet téged, de ez nem mond ellen annak, hogy sose fog válni miattad. Engedd el! Tudd, hogy szeret, de nem válik. Ennyi. Van ilyen.
2022. jan. 1. 02:13
 29/43 A kérdező kommentje:

És ez nem fáj neked utolsó?

Hogy nem vele kelsz,nem vele feküdsz,nem vele ünnepelsz? Hogy minden fontos eseményt nem vele osztasz meg? Ha szeretsz vkit nem fáj,hogy csak lopott percek maradnak? Köszönöm hogy leírtad

2022. jan. 1. 07:31
 30/43 anonim ***** válasza:
68%
#29: természetesek a felmerult kérdések, de nézd más szemszögből! Nem kaphatod meg őt teljesen, tehát vagy ez vagy semmi. Melyiket választod? Egyébként ez nálunk szexnek indult- a házasságok megtartasaval-de nagyon gyorsan szerelem lett. Persze, nekünk egyszerűbb, mert mindkét oldalon vigyázni kell a normál mindennapok mukodesere és jól kell csinálni, mert az otthoni normalitas biztosítja a szabadidőt a meglogasokhoz. Az pedig, hogy az ünnepeket, az újságok megosztasat hogyan szervezitek, ez csak rajtatok múlik. Pl dec.28- kari wellness. Oltári volt, nagyon élveztük, és tökéletes jutalom volt az otthoni kitartasert.
2022. jan. 1. 10:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!