Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább, ha nem érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha nem érti meg hogy szakítani szeretnék?

Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt találkoztam (ex)barátommal, elmondtam neki mindent. Az okokat, hogy külön, egyedül szeretném tovább folytatni… Ő nem érti meg, csak 1-1,5 hetet akar, hogy majd ő megmutatja nekem. Amit tudok, hogy felesleges, én már döntöttem. Mint aki meg sem hallotta ezeket a mondataimat, hogy 1 hét nem változtat semmin… A cuccaimat nem tudom elhozni tőle, zsarolni próbál és a lakásába be sem jutok, hacsak ő nem akarja. Tőlem sem fogadta el a sajátját. Ilyenkor hogyan tovább? Bombáz a szerelmes üzenetekkel, most hirtelen megvilágosodott. Igazából nem, csak szerintem nárcisztikus és nem tudja kezelni a helyzetet. 3 évig mindig mindenben mellette voltam és segítettem, magamat háttérbe szorítva. Egyedül már biztosan nem fogok találkozni vele, már csak a cuccaimat szeretném elhozni tőle. Meg azt szeretném, hogy megértse, hogy vége. Hogyan tudnám ezt eljuttatni a tudatáig?
tegnap 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hogy vége. Vidd el a cuccaid amelyek fontosak és tiltsd le.
tegnap 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg egy férfi rokont vagy barátot (akár többet is) hogy kísérjenek el hozzá amikor együtt elhozzátok a cuccaidat. Ha több férfi is jelen van talán beenged. Ha még így sem akkor rendőrt kell hívni.
tegnap 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

A cuccait dobozold be és nyomd a kezébe. Ha azt mondja, hog ynem fogajda el, tedd le ott helyben és ne nyúlj többet hozzá. Az, hogy ő otthagyja, az ő dolga.

A cuccaidért meg ja, beszélj meg vele egy alkalmat, amikor átmész hozzá. Ha azt látod, hogy azzal a szöveggel nem fog belemenni, hogy a cuccaidért mész, akkor mondd azt, hogy "besézljük meg". Az se baj, ha elhiszi, hogy békülős szex lesz belőle:D De ja, vigyél magaddal férfi rokonságot. Legalább 2 pasit. De fontos, hogy ne legyne egyik se olyan, akire rámondhatja, hogy miatta szakítasz vele. Ideális esetben apád és bátyád vagy ilyesmi jó lenne, bár nyilván elég gáz ilyenbe belerángatni őket, de a csávó gázabb.

Ha nem enged be, rendőr.

De lehet érdemes átgondolni mi van nála és otthagnyi a francba, hadd rejszolja tele álmatlan éjszakáiban, cserébe te itt és most lezárhatod ezt az egészet.

Aztán ha nagoyn zaklat, tiltás, bár ez a maga módján provokálhatja arra, hogy megjelenjen a házadnál, szóval ezzel csak óvatosan.

tegnap 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

A) Pár markos legénnyel odamész és megfenyegeted, hogy elhozod a cuccaid.

B) Beadod neki, hogy "na jó", aztán amikor nem figyel, elhozod a motyód.

C) A rendőrseg segítségét kéred, mert a cuccaidat visszatartja.

D) Lemondasz arról a pár ruháról, ha nem nagy érték és hagyod a p.csába.

tegnap 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!