Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltként, belemennél egy "kölcsön kenyér visszajár" megcsalásba? Vagy megbocsátva mennél tovább? Szakítanál? F
Figyelt kérdés
Nem saját periférián van a kérdés. Csak kíváncsi vagyok ki a lojálisabb egy ilyen szituációban...tegnap 21:22
2/12 Noren1989 válasza:
Hüje vagy, Joci. Van ennyi energiàd? Tudod, h a bosszúàllàstól nem leszel több?
3/12 anonim válasza:
Megbocsájtottam, rohadt nagy hiba volt.
N
4/12 anonim válasza:
Semmi értelme visszaadni, már nincs miért....
Megbocsájtani soha.
Szóval viszlát...
5/12 anonim válasza:
Nem. Önmagamat járattam volna le, ha egy gyerekes adok-kapok szintre süllyedek. Ráadásul sokszor aki megcsal, magasról leszarja, ha vissza kapja. Az ilyen csak időpazarlás, szakítottam és nem néztem vissza.
6/12 anonim válasza:
A szex nem egy eszköz nekem. Nem egy jutalom, büntető módszer, manipuláló technika. Nem fogom használni a testem ilyen célokra.
7/12 anonim válasza:
Miert lennel olyan pronyo mint a parod? Szerinted ha osszedugsz massal a harag enyhit a fajdalmadon?
Elarulom:nem
8/12 anonim válasza:
Szakitok olyankor, rendet rakok otthon ,es varom ,h a sors osszehozzon vkivel,akinek csakis en vagyok a legfontosabb , szeret engem.ahogy en vagyok ra, figyel ram , azt szereti,amikyen vagyok, nagyon hasonlit ram es ertekel.
Bosszunak eleg,ha az ex a kesobbi kapcsolatai soran rajon ,hogy soha tobbet nem talal ugyanolyat,mint en es engem sem kap meg soha tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!