Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után visszajártatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után visszajártatok az exhez?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki nemrég szakított a pasijával, de ugyanúgy beszélnek, és hetente 1-2x szex is van. Szerintetek ez normális? Meddig lehet ezt csinálni? És miért nincsenek akkor együtt?
2023. ápr. 2. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig az egyik nem akad ki azon, hogy csak szexre van, vagy valamelyik beleun.
2023. ápr. 2. 19:29
 2/5 Hans Pötterman ***** válasza:
Volt egy ilyen időszak 2-3 hónap kb
2023. ápr. 2. 20:16
 3/5 Hans Pötterman ***** válasza:
De semmi értelme nem volt, idő pazarlás,nem csinálnám újra.
2023. ápr. 2. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Van pár exem, de a szakitas az mindig szakitas volt. Egyetlen egy volt akivel 9 honap utan ujra összejöttünk, de addig nem volt nemhogy szex, de meg talalkozas sem.

Ennek amit irsz szerintem semmi értelme. Bántalmazó kapcsolatoknal mondjuk sok ilyet olvasok, hogy a pasi allandoan visszajar dugni, akkor is ha már mással él. De ezek szerint van "normalisabb" embereknel is.

Nekem akkor se normalis. De ha nekik ez jo, akkor csináljak

2023. ápr. 2. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szerintetek ez normális?"

Szerintem nem, de az én véleményem nem mérvadó.

"Meddig lehet ezt csinálni?"

Amíg mindkettejüknek jó, akár hónapokig, évekig is.

"És miért nincsenek akkor együtt?"

Mert ez így a lehető legkényelmesebb megoldás. Nincsenek együtt, nem kell hűségesnek lenni, nincs miért magyarázkodni. Ha jön egy magas, jóképű, szakállas vagy egy babaarcú, nagymellű göndör szőke, simán le lehet vele feküdni, mert éppen nincs senkijük. De ha nem akad horogra senki, ott a jól ismert farok vagy punci, ráadásul ingyen. És még csak a mindennapos apróságokat sem kell elviselni: nem kell kimosni a vonalkódos alsógatyát és a TV-nézős kanapé mögé behajíott koszos zoknit, nem kell eltűrni a menstruáció előtti-alatti hisztiket, nem szól bele a másik semmibe, csak akkor találkoznak, mikor éppen dugni van kedvük, megkapják egymástól, amire vágynak, aztán mennek dolgukra. Ha egyébként el tudják magukat látni vagy van, aki megoldja a mindennapos apró-cseprő dolgokat (pl. a férfire főz-mos-takarít az anyja, a nőnek meg a cipekedést, villanykörtecserét és egyebeket megoldja az apja), ez a létező legkényelmesebb életmód, mindenből csak az előnyöket élvezik.

2023. ápr. 2. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!