Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltként, belemennél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltként, belemennél egy "kölcsön kenyér visszajár" megcsalásba? Vagy megbocsátva mennél tovább? Szakítanál? F

Figyelt kérdés
Nem saját periférián van a kérdés. Csak kíváncsi vagyok ki a lojálisabb egy ilyen szituációban...

dec. 26. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem csinálnék, de mást akartam volna. Exem egyáltalán nem akart összeköltözni, húzta az időt, egyszer már szétmentünk ezen, majd kibékültünk, és át akartam verni - végtelennek tűnő idő múlva - összeköltözéssel. Nem akart jönni Budapestre és részéről kettőnk közötti városban albérlet merült fel. Amit rohadtul nem akartam volna és valójában én áldoztam volna sokkal nagyobbat "semmiért". Nagyon szépen elterveztem a békülést, hogy csak látszatból békülök és majd faképnél hagyom az albérletben. Ám nem jutottunk odáig, belezúgtam újra, és mondvacsinált okból ő dobott engem csúnyán. Ember tervez, Isten végez. :-) Azóta együtt élek mással és exem bocsánatot kért a szutyok hozzáállásáért.
dec. 27. 08:51
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Aki tiszteletlen velem szemben, legyen az a párom, barátom, ismerősöm vagy munkatársam, azon úgy átnézek mintha ott sem lenne. Egyszerűen levegőnek nézem, nem beszélek vele, minden felületet ahol tartottuk a kapcsolatot törlöm vagy letiltom.

Párkapcsolati megcsalásnál sokan úgy gondolják, hogy revansot kellene venni a partnerem mert szándékosan ártott neki és tovább foglalkoznak egy olyan emberrel aki ezt nem értékeli és nem is érdemli meg. A másik félnek már rég nem rajta járnak a gondolatai és ha a megcsaló nem akar bocsánatot kérni akkor valószínűleg nincs is lelkiismeret furdalása.

Aki átvert, megcsalt, kihasznált,azokat teljesen ignorálom, volt rá eset, hogy az egyik exem(aki korábban szó szerint lelépett az életemből) az egyik ismerős cégénél jelentkezett gyakornoki munkára, mondtam neki, hogy azonnal kukázza.

dec. 27. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

Nem szakítottunk, és nem csaltam vissza. Amint lefekudt egy más fiúval azonnal emondta, így könyebb volt elfogadni. A második, harmadik alkalom is hasonló … kissé ninfo a párom így nehezen tud ellenállni egy lehetőségnek.

Hogy miért maradtam vele? Tudom hülyén hangzik de egyszerűen azért mert így szeretem ahogy van.. és mivel mar tudom h a kalandjai mind csak sexuális jellegű és nem érzelmi el tudom fogadni.

jan. 2. 01:07
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 hogy viseled a helyzetet? Azon nem aggódnék hogy valaki párkapcsolatra el akarná vinni őt mert szinte mindenkit zavarna hogy rendszeres megcsaló és valószínűleg sose fog változni.
jan. 2. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!