Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s! szakítanál vele? Tovább lent
szóval járok egy sráccal nagyon szeretem, de az a baj, hogy most megyek középsuliba és koleszos leszek és elég nehezen tudnánk találkozni, mivel a suli is messze van. de nemis ez a lényeg.. szóval a srác azt mondta h ha szakítanánk mindkettönknek jobb lenne meg nem tudnánk találkozni, de ő szeret és nem tudja kimondani hogy vége. mire én mondtam hogy jó akkor szakítsunk és akkor meg kiakadt hogy ő szeret és nem akar szakítani.
nemértem.. ő mondta hogy ugy lenne jobb.. lehet szakítanom kéne? igy télleg nem lenne jó:\\
15/L
beszéljétek meg.gondoljátok végig,mennyit tudnátok találkozni.ha hetente párszor is,akkor szerintem ne.de ha mondjuk csak 2hetente akkor megéri elgondolkodni rajta.
de ha tényleg szeretitek egymást,akkor szerintem próbáljátok meg együtt folytatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!