Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi alapján tudnám eldönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján tudnám eldönteni hogy szakítanom vagy a kapcsolatban tovább benne kellene maradnom?

Figyelt kérdés
Voltak jó és rossz dolgok is a kapcsolatban. Ezen jár már régóta a fejem hogy mi legyen. Alapjába véve szeretjük egymást,csak mégsem érzem azt hogy vele szeretném leélni az életem. Első komoly kapcsolatom. Írjak egy pro kontra listát?

2022. szept. 29. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

El tudod kepzepni nelkule milyen lesz a szingliség a társkeresőzés ujra vagy kik várnak akikkel esetleg kapcsolatot akarnál vagy nem.

Ha nem látsz nelküle előre, nincs jövőképed se nélkule, se tervek célok vagy hogy mivel lenne jobb, akkor felesleges pattogni úgyis visszakúsznál.

2022. szept. 29. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Írj össze egy listát, mi tart benne és mi szól a kapcsolat ellen. Miközben írod, úgyis érezni meg látni fogod, hogy melyik ervbol van több.

Szerintem első kapcsolatban sosem jó ötlet benne maradni, nagyon sokat változik a személyiség ilyen fiatalon, gyakran teljesen más irányba. Illetve ez a parvalasztas meg nem tudatos, mert amikor kamaszként az ember összejön valakivel, nem azt nézi, hogy mennyire illenek össze, hogyan tudjak megoldani a konfliktusokat, hanem egyszerűen csak azt, hogy jól érzi e magát az adott illetővel vagy sem.

Az első kapcsolatom négy évig tartott. Bár rossz volt kiszállni belőle, de 3 hónap után már teljesen jól voltam. Most, hogy negyedjere megismertem azt az embert, akivel tényleg le szeretném élni az életemet egy cseppet sem banom, hogy korábban nem alakultak jól a dolgok.

24N

2022. szept. 29. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Kilépésnél nem a multat kéne nézni szerintem hanem a jövőt.

Ahol már listát kéne írni a saját párodrol, az már önmagában baj és önmagábabln is elmond mindent.

2022. szept. 29. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Én is azt javaslom, hogy szakítás előtt azért mindenképp mérd fel a terepet, a lehetőségeidet. Nem biztos ám, hogy olyan fényes a helyzet, ahogy azt a szakítást, majd egyedüllétet ajánlgatók idevetik könnyen, hogy így akkor esélyt adsz annak, hogy utána majd megtalálhasd, akivel jobban összeilletek és boldogabb, harmonikusabb kapcsolatot tudtok kialakítani. Könnyen lehet, hogy az "egy ideig" egyedüllét hosszú évekre nyúlik, és hogy nem lesz szerencséd, csak a sok selejtbe vagy szimplán hozzád nem illőbe futsz bele. Fiatalon könnyen dobálgatják a kapcsolataikat (néhányan), de az idő előrehaladtával a lehetőségek csökkennek, kevesebb a szabad, normális jelölt, nincs hol ismerkedni, a társkeresőktől meg hiába is várja a csodát az ember. Egy bizonyos életkor fölött pedig nem akkora buli az egyedülállóság...
2022. szept. 29. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gpndold el hogy már szakítottál és az milyen érzés. Nekem az első kapcsolatom szakítása után megvotl az érzés hlgy jo döntés volt, boldogabb lettem
2022. szept. 29. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

Ahol egy ideje ezen gondolkodsz, az a kapcsolat már halott, csak nem mersz kilépni. Előbb ki fogod várni, amíg annyira szenvedsz, hogy a magány is jobb lehetőségnek tűnik.

Ezek szerint nem csak a kapcsolatoddal van gond, de gyakorlatilag ez tölti ki az életed. Se barátk, se hobbi, se tervek, se karrier. Ha lenne, akkor nem félnél szakítani, meg nem félnél, hogy magányos leszel. Akkor is fáj, meg nehéz kilépni, de beleveted magad az életbe, és úgy vagy vele, hogy egyedül is lehetsz boldog. Ugyanis igenis lehetsz.

2022. szept. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!