Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tartok attól hogy szakítanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartok attól hogy szakítanom kell. Ugy érzem ez nem fog működni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal távkapcsolatban élünk. Lassan 2 honapja nem is láttuk egymást. Ő dolgozik, én ezen a nyáron nem tudok. Amig nem dolgozott, akkor se jött. Azt mondja szeret, de nem látom hogy őt annyira megviselné ez a dolog mint engem. Ráadáasul a közlekedésben is vannak most változások, amik nehezebbé teszik a dolgot, több átszállás, több ideig tart az út. Mostanában sok nálunk a veszekedés. Amíg rendszeres volt a találkozás, addig nem volt ilyesmi gond, de a korona ota, amikor kb 3 hónapig nem találkoztunk, kezdődtek ezek. Persze ha kiborultam jött azzal hogy távkapcsolatban vagyunk, nem lehetünk mindig együtt. Ez igaz, nem is ezt szeretném de egy távkapcsolat is rendszeres találkozással megy, az pedig már régóta nincs. Nagyon tanácstalan vagyok. Ugy érzem nagyon eltávolodtunk egymástól. Én 19/l, ő 18/f

2020. júl. 16. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ami nem működik, azt el kell engedni.
2020. júl. 16. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Már megválaszoltad magadnak, csak megerősítést vársz tőlünk.

Sajnos ennek nemhogy jövője nincsen, de már jelene sem....

2020. júl. 16. 10:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de szeretem, és egyszerűen nem tudom megtenni, pedig már tényleg minden nap ezen stresszelek
2020. júl. 16. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem szeretet, hidd el. Ragaszkodsz hozzá, mert azt hiszed rossz lesz nélküle. Ami igaz is, egy ideig, de most is ez van, mert soha nincsen melletted. Ha majd lesz Valaki, aki valóban szeret téged is, melletted van, akkor majd valóban megtudod, milyen is a szeretet.
2020. júl. 16. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Távkapcsolat csak maroknyi ember számára működik. Főleg a középkorúak közé tartoznak ezek. 18 évesen persze, hogy többre vársz. Mond meg neki, hogy ez így neked nem elég, és bár szereted, a kapcsolatot nem akarod folytatni.

F

2020. júl. 16. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed.
2020. júl. 16. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, hónapok óta csak írkálsz, telefonozol, stb. valakivel, fizikai kontaktus nélkül, és azt hiszed, hogy van párod, pedig valójában nincsen. Engedd el! Az igazi, általad élt életedben semmi sem fog változni.
2020. júl. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!