Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellett a barátommal és most gyötör a lelkiismeretem (? )
Nagyon szeretem a volt páromat, de számomra elviselhetetlenek voltak a körülmények. Elsősorban az előző kapcsolatából született gyermeke és annak anyjának folytonos jelenléte tett tönkre. A párom próbálta enyhíteni, például azzal, hogy sokszor olyankor ment hozzájuk, mikor én amúgy sem èrtem volna rá vele lenni, de a tudat, hogy nem èn vagyok számára az egyetlen sajnos szakításhoz vezetett.
Jól döntöttem? Rossz érzés, hogy emiatt kellett őt elhagynom.
Ha jól értem:,Összejöttél egy férfival,akiröl tudtad,hogy van gyermeke.Ezt vállaltad,és elfogadtad,majd amikor ő igyekezett mindent megtenni,hogy ez téged még csak ne is zavarjon,te szakítasz vele.
Magyarán jól cserben hagyod.
Hát ,így summásan összefoglalva,és innen nézve,azthiszem,hogy nem döntöttél jól!
Azaz szerintem ő járt jól.Mert hosszútávon ,bármilyen megoldandó probléma esetén te otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!