Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek hogy megbocsásson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés
Egy éve nagyon agresszívvá váltam. Jelenleg is kezelésre járok mert javulni akarok. Közbejött egy párkapcsolat amiben a dühöt azzal vezettem le hogy ütöttem a párom és csúnya dolgokat mondtam. Azonnal megbántam mégis újra tettem. Tudom hogy beteges vagyok, de javulni akarok. A párom családja rájött hogy a fiúkat megszoktam ütni, és veszélyeztettem az egészségét. Hozzá teszem nem egyedül rontottam el a kapcsolatot bár az ütésre ez nem mentség. A volt anyósom azt mondta az exemnek hogyha vissza jön hozzám kitagadja. Nagyon szeretem nagyon hiányzik. Zokogva ment el tőlem, de mire hazaért mindenhonnan tiltott, pedig vissza akart jönni állítolag. Formálom magam megfogok változni mert elvesztettem miatta a szerelmemet. Bár alig 4 napja mentünk szét ő pedig nagy csajozásban van, minden olyan nővel akit eddig lejárt. Tudja hogy látom mégis csinálja nyilvánosan.. összezavar.. tudom hogy hibáztam és az agresszivitásom nagyrészt rá tett, de ezt akkor sem így eltűnve letiltva kellett volna lezárni, úgy hogy előtte pedig sírt. A családjának pedig mindenfélét kitalált rólam, hogy szidtam anyósom, a keresztfiát stb.. akkor minek sírt? Egyrészt megértem, másrészt pedig nem..
ma 02:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszívitásra nincs mentség. Szerintem örül, hogy időben megszabadult egy dühöngő őrülttől. Hagy békén.
ma 03:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen xar kapcsolat volt. Miért akarsz kibékülni?

Másrészt meg jelenleg nem vagy alkalmas kapcsolatra. Mi van, ha a következő pasid visszaüt? Mi van, ha látleletet vetet és feljelent? Nem mindenki ilyen birka, hogy csak tűr.

ma 06:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, te vagy a nő?

Sztem tedd rendbe magad és kezdj új életet, indíts tiszta lappal.

ma 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 3-as mondja.

4 nap után tudom, hogy ez elképzelhetetlen de hagyd őt békén.

Az mindenképpen jó jel, hogy nem keresel mentséget az agressziódra.

Dolgozz rajta, foglalkozz és koncentrálj most magadra, hogy a jövőben egészséges párkapcsolatod lehessen.

ma 07:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Alig jársz szakemberhez és azonnal újra kapcsolatban akarsz lenni. Nem vagy szerelmes hanem kötődési zavarod van. Ha szeretnéd sose verted volna le. Nem mentség a düh. Másrészt pedig egyáltalán semmilyen párkapcsolatra senkivel sem vagy való még nem változtatsz magadon ami beletelik legalább 6 hónapba, de inkább 1 év kéne hozzá.

Hagyj békén minden férfit mert feljelentést tesz valamelyik!

ma 07:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz magadon és tanulj a hibáidból. Ezt most elrontottad, de a következő férfivel majd tiszta lappal indulsz és megmutathatod mit tanultál, fejlődtél az előző kapcsolatodhoz képest.
ma 07:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell eltűrnie egy bántalmazó kapcsolatot. Tedd rendbe magad mentálisan. Így nem vagy alkalmas kapcsolatra.
ma 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Szerintem én privátban írnék jótanácsot. Ha gondolod, keress meg!

ma 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!