Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után mit tehetnék, hogy megbocsásson?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 év 1 hónapja voltunk már együtt. Születésnapom után elmentem bulizni a baràtnőmmel és egy srác, akit ismertem mert össze akartak boronálni minket, szintén ott volt a buliban és odajött hozzánk és táncolni kezdett velem, majd lekapott. Egész este velem volt és kavartunk, de egyikőnknek sem volt komoly szándéka a másikkal. A barátom egyik közeli barátja meglátott minket a buliban és elmondta neki reggel a történteket, a barátom egyértelműen szakított velem...letiltott a közösségi oldalakon. És nem szép dolgokat vágott s fejemhez, ami érthető. Én őszintén megbántam, ami történt, soha többé nem lennék képes ezt tenni vele és helyre szeretném hozni a dolgokat köztünk, annak ellenére is, hogy a bizalma érthetően megszűnt irántam, bár abban reménykedem, hogy a harag mellett szeret még...azt a tanácsot kaptam, hogy irjak neki egy levelet és postán küldjem el, holnap feladom elsőbbségi levélként. Szerintetek van rá esély, hogy megbocsásson nekem és ti megtennétek? Borzasztóan szeretett engem és én is őt, de hibàt követtem el és tanultam belőle.2017. ápr. 17. 09:24
1/14 anonim válasza:
Nem véletlenül mondják azt, hogy minden kapcsolat alapja a bizalom. Te megkaptad, majd eljátszottad. Ennyi.
Reménykedhetsz, hogy megbocsát, talán meg is teszi, de ha van gerince, nem jöttök újra össze.
2/14 anonim válasza:
Nem volna az a pénz ami miatt visszafogadnálak! Ilyen után sem! Tudtad hogy barátod van erre mással kavartál! Viseld a következményeket es a következő párodnál ne kövesd el ugyanezt a hibát! Kellene tudni előre gondolkodni mielőtt valami hülyeséget csinálsz! Ez most lehet hogy nyers volt, de nem fogom pátyolgatni a lelked, ahogy majd némelyek megteszik hogy de mindenki megérdemel meg egy esélyt stb szöveg! Ugy gondolom volt barátod nagyon helyesen cselekedett! En is ezt tettem volna kiegészítve azzal hogy bármilyen levelet küldenél ezek után valószínűleg fel se bontanám!
3/14 anonim válasza:
Elmesz bulikazni, es nincs ott a pasid, majd rogton massal toltod az estet, lekap, tancikaltok... ha meg azt mondom, hogy egy durva barom elkap, majd megprobal megcsokolni, mikozben te kaparod ki a szemet, akkor persze, semmi baj. De te onkent smarolgattal, toltotted azzal a csavoval az idodet. Persze, magyarazhatod hogy nagyon megbantad, de ezt max. te hiszed el. Aki ilyet csinal, abban minimalis tisztelet sincs a masik fele, nemhogy meg szeretet es szerelem. Max. akarja hogy legyen, de szerencsere az exednek nyilvanvalova valt hogy eddig csak az arcaba hazudtal.
4/14 anonim válasza:
Mit tudnál mondani a barátodnak, mi a garancia rá, hogy ez nem ismétlődhet meg? Te magad miért vagy ebben bizonyos?
5/14 A kérdező kommentje:
Mert nagyon nagyon szeretem őt. És igen, nagyon hülye voltam, nagyot hibáztam. De tényleg őt akarom és kész vagyok küzdeni a bizalmáért.
2017. ápr. 17. 10:16
6/14 anonim válasza:
Azt gyanítom, HA NEM derült volna ki, most élnéd vígan a kis életedet. Nem szólnál, esetleg lenne egy kis lelkiismeret furdalásod, de amiről nem tud, nem fáj alapon játszanál tovább a lelkivilágával. Az ilyen típusú emberek, magukra gondolnak és önző módon azt hajtogatják szeretik a másikat, de közben annyival sem tisztelik meg, hogy meghagyják neki a kapcsolatból való kilépés/túl lépés lehetőségét. Csukva van az ajtó, bemászol az ablakon. Írd meg a levelet, mert nem zártátok le normálisan a kapcsolatot, de hagyd békén...szerintem.
7/14 anonim válasza:
"Mert nagyon nagyon szeretem őt." Gondolom ha a buli előtt kérdezik meg, hogy megcsalnád e a barátodat, akkor is ezt a választ adtad volna. Még a "nagyon nagy szerelem" sem volt képes megakadályzni abban, hogy viszonylag simán megcsald. Nem is nagyon ellenkeztél. Ha bő 1 év után ilyet vagy képes tenni, amikor elvileg a "legszerelmesebbnek" kellene lenned, képzelem mi lenne 5 év után. Konkrétan mi volt az ok amiért ezt tetted? Most persze biztos azt mondod, hogy "tökéletes" volt a kapcsolatotok, de mélyen legbelül csak kellett lennie vmilyen problémának vagy pedig egyszerűen jó dolgodban nem tudtad hogy mit csinálj, így "kreáltál" magadnak egy problémát.
8/14 anonim válasza:
Én biztos nem fogadnálak vissza ezek után. Soha nem tudnék már úgy megbízni benned, még ha akarnék sem. Nem tehetsz semmit, maximum tanulsz belőle és a következő pasidnál már nem játszod ezt be.
9/14 anonim válasza:
Meglep, hogy mennyi mindenki ugyanúgy latja a helyzetet mint én! Kellemesen csalódtam mindenki válaszában, mert nem hittem, hogy ennyien egyetértünk! Kérdező remelem tanultál ezekből a dolgokból, amik ide lettek vésve! Fogadd meg és tanulj belőle! Azt gondolom tanulságos volt ez az egész!
10/14 A kérdező kommentje:
Én tényleg nagyon szeretem őt, annak ellenére is, ami történt. Nagyon sajnálom azt, hogy hibáztam, de szeretem őt és azt akarom, hogy ezt ő is tudja és megpróbáljunk újra kezdeni mindent, megbeszélni.
2017. ápr. 17. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!