Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt férj kontra új kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt férj kontra új kapcsolat? Mit tehetnék helyzetem enyhítésére?

Figyelt kérdés

Szörnyű dilemmában vagyok,3 gyermekes viszonylag fiatal anyuka vagyok,a volt férjemmel 2015 novemberében megromlott a házasságunk,afféle harmadik miatt,megcsalás nem történt elvileg csak fél éven át tartó kábítás végül bevallotta hogy igen megfordult a nô fejében,mindezt tetôzte hogy egy munkahelyen dolgoztunk mindhárman.

Jött az összeomlás a nôi megérzéseim nem csaptak be,jó mentsük meg a házasságunkat,váltsunk munkahelyet kezdjünk új életet.

Nem sikerült megmenteni,én is megismerkedtem egy férfival bár a hazudozást én nem tudtam beiktatni,elmondtam hogy szeretném külön folytatni.

Ez is megtörtént,szét költöztünk,bár a válás már megtörtént.

Úgy éreztem minden szuper körülöttem helyt állok két munkahelyen,anya vagyok,imádom az új párom bár a távkapcsolat nagyon megnehezitette az életünket.

Aztán jött a karácsony :

A volt férjemmel közösen,teljesen összezavarodtam,ő is,egymásba gabalyodtunk,feljöttek az emlékek 11 év sok idő.....

Ezek után borzalmasan éreztem magamat,és igen odaálltam az új párom elé és elmondtam hogy mi történt a volt férjemmel,de ôt szeretem,és vele szeretnék maradni(még mindig távkapcsolat)

A probléma az hogy mostanság is elő jön ez a volt férjemmel kapcsolatban!

Mi lehet ez?

Miért történhetnek ezek?

2017. jan. 26. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért? Mert nem azért hagytad ott, mert semmit nem érzel iránta, hanem mert megcsalt. Kérdés, ő mit érez a karácsonyi esemény után.

Miért történt? Mert annyira mégsem szereted az új párod, csak vele vagy, mert nincs más és biztonságot ad.

Ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor garantáltan nem fekszem le mással, akkor sem, ha 11 évet voltunk együtt.

Te nem is szereted igazán a jelenlegi párod.

Nézzél magadba, és kérdezd meg magadtól, miért vagy vele. Mert nem szerelemből, egy távkapcsolat eleve nem tud normálisan működni. Hiába mondod, hogy szereted, nem szereted, vagy csak mint embert.

Ez a pasi nálad úgy került képbe, hogy valakit akartál, mert magányosnak érezted magad.

Exed mit gondol? Meg van még a bige? GOndolom nincs.

Ha egymáshoz vonzódtok, akkor sok beszélgetés, és egy tiszta lap adás.

2017. jan. 26. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Először is magadnak kéne eldönteni és nem hazudni, hogy most akkor szereted-e az új párodat igazán vagy csak úgy "nagyjából"
2017. jan. 26. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Próbálok magamba nézni ez fix,nincs meg a bige az exemnek,de próbál ô is tovább lépni,napi kapcsolatban vagyunk,ami szerintem szintén nem jó.

Ez is egy fajta macska-egér játék mert ha ő nem keres én keresem illetve fordítva.

Még az együttélés alatt kb 4 milliárd tiszta lapot kezdtünk sikertelenül,csak ment a dobálozás ide-oda,bántottuk egymást nem tudtuk megbeszélni ezért döntöttünk a külön válás mellett.Az életemben nem szerettem senkit annyira mint a férjemet,és bevallom valószínüleg nem is fogok,de nagyon nehéz újra bîzni.Tényleg szörnyű ez amibe belekerültem azért az viszont fura,hogy amikor az új párommal vagyok minden idilli,bár tényleg nehezen viselem hogy ritkán találkozunk.

2017. jan. 26. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Nincs ott a párod hogy mindennap elintézzen, ezèrt viszket a nuni és a volt párod szépen telerakja . Nincs ebben semmi rossz... Vagy mégis?
2017. jan. 27. 02:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Hjaaa ,4/4 ha ez csak errôl szólna :)

Pont ez az érzelmi hullámvasut,ha csak testiségre lenne szükségem,vagy csak arról szólna,"nem szenvednék".

2017. jan. 27. 05:50
 6/6 kolosszus22 ***** válasza:

Csak az új párodat sajnálom egyedül, jól kicseszel vele! Volt férjed eljátszotta az esélyét, mint írtad is, sokszor próbáltatok tiszta lappal kezdeni, soha nem ment...

Most az van, hogy az exednek nincs meg a nője, magányos és te is picit nehezen viseled a távkapcsolatot, érzelmileg labilissá váltál. Ilyenkor van az, hogy addig izgalmas ez az exednek is, meg valahol neked is, amíg nem tartoztok újra egymáshoz.

Ha most visszamennél hozzá, le merem fogadni, hogy az újrakezdés megint ugyanoda vezetne ahova eddig is...eddig sem tudott megbecsülni, gondolj erre.

2017. jan. 27. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!