Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exekkel jó viszony pro és kontra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exekkel jó viszony pro és kontra?

Figyelt kérdés

Ki hogy viszonyul ehhez a témához? "Kell-e" jóban lenni az exekkel és ha igen mennyire, hol a határ?

Én most 28 éves vagyok, eddig 3 kapcsolatom volt, ebből az első hét évig tartott, ott szépen váltunk el, neki is van már új kapcsolata, nagyjából 2 havonta rám ír, hogy hogy vagyok , család mi a helyzet? Szerintem ezzel semmi gond nincs. Aztán a következő kapcsolatnak nem annyira nevezhető dolog fél évig tartott ott csúnya vége lett és nem is kommunikálunk aminek én csak örülök :)

A harmadik pedig nem igazán volt kapcsolat, csak vonzalom volt, mert a srácnak van már sok éve barátnője, vele szoktam beszélgetni néha, de ennyi és nem több.

3 hónapja van egy párom, akivel nagyon jól alakul és nagyon szeretem :) Minden szempontból jól érzem magam vele és remélem még nagyon sokáig együtt leszünk. Neki van egy 2 éves kisfia, anyukával a dolog nem működött.

A páromnak volt már kb. 8 tartós kapcsolata, ő 37 éves most. Azt mondja a gyerek anyja kivételével mindegyikkel jóban van, de ez nem rendszeres kommunikációt jelent, hanem ha összefutnak akkor el tudnak normálisan beszélgetni néhány mondatot.

Egyetlen lány van, akivel találkozni szokott, ha a lány hazajön, mert külföldön él már jó ideje. Vele kb 10 éve volt együtt és állítólag nagy szerelem volt. De a párom sosem csinált ebből titkot, az aktuális párjának mindig bemutatta a lányt és együtt találkoztak, hogy véletlenül se legyen féltékenység belőle.

Én bevallom őszintén, örülök, ha a párom nem titkolózik, nyilván....., de én azt fogom neki mondani nyugodtan találkozzanak, beszélgessenek, (bár nem örülök neki), de én nem akarom megismerni. Nem rosszból, csak elég érzékeny vagyok ilyen téren és nem szeretném látni, ki volt az a régi "nagy szerelem". Tiszteletben tartom ha ő elbeszélget vele, megtiltani eszemben sincs sem hisztizni, mert nincs rá okom.

Azért döntöttem így, mert nekem is van egy srác , akiről feljebb írtam, akinél vonzalom volt inkább kettőnk között, majd barátsággá szelidült. Ő megkért ha gondolom mutassam be a páromnak, hogy ha megeszünk együtt egy fagyit kb havonta egyszer és beszélgetünk, nehogy rosszat gondoljon. Ez aranyos volt tőle, de nem igazán tartom jó ötletnek.... valójában nem tudom eldönteni, bár tényleg egyszerűbb lenne, mert sosem akarok hazudni a páromnak.

Lehet kicsit hosszúra sikeredett, de remélem értitek a lényeget :)

Szóval ki hogy van ez ex témával?

2014. jún. 17. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi jóba vagyunk (távolabbi baráti viszony) de egy év teljes csend kellett hozzá
2014. jún. 17. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Én jóban vagyok az exemmel, baráti a viszonyunk. Hetente 2-3szor szoktunk találkozni, ilyenkor persze a párom is jön. De néha ők ketten is elmennek sörözni nélkülem, amolyan jó haverokként.

Egy darabig a párom exfeleségével is jóban voltunk, vele is összejártunk, de aztán a csaj a jelenlétemben próbált nosztalgiázni, meg naponta írogatott a páromnak facebookon hülyeségeket, és minden erejével próbálta demonstrálni, hogy a páromnak még mindig ő a fontosabb és nem én. Hisztizett, hogy a párom vigye el bevásárolni kocsival meg ilyenek, aztán a párom megunta és megszakítottuk vele a kapcsolatot.

Szóval a határ szerintem valahol itt van. Amíg az ex nem próbálja előtérbe tolni magát az aktuális pároddal szemben, és nem akar fontosabb része lenni az életednek nála, addig nincs gond. Amint viszont ilyesmit veszel észre, akkor azonnal ignorálni kell.

2014. jún. 17. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A volt vőlegényemmel jóban vagyunk, 1,5 éve szakítottunk, azóta is moziba járunk meg kiállításra. Mi jó barátok voltunk akkoriban is, a szerelem nem működött, ezért is lett vége. Ő egy áldott jó ember. :)

De az utána következő fiúval szakításunk óta nem beszélünk, az nagyobb szerelem volt, nagy szenvedéllyel, ordítozásokkal.

Én mindig nyitott vagyok, a másiktól függ, hogy akar-e/tud-e velem barátkozni.

27L

2014. jún. 17. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig igyekeztem békében levezényelni a válásokat. De ezt nem lehet mindenkivel megtenni, vannak, akik olthatatlan vágyat éreznek, hogy belerondítsanak a végébe.
2014. jún. 18. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!