Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen jó kapcsolata a...

Hogyan legyen jó kapcsolata a barátomnak a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Már másfél éve járunk lassan, de apukám meg mindig utálja,mert nem ismeri. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt nálunk. Mivel apa utálja ezért nem is akár kijönni hozzánk. Pedig hátha megkedvelné.

Hogy miért utálja az hosszú... Kicsi apróságok miatt. Le se írom mert röhej... Masnak az apja nem viselkedik igy.

Az a kerésem lenne, hogy hogyan tudnám ravenni a barátomat, hogy kijojjon hozzánk.

válaszokat előre is köszönöm

19/l

2014. máj. 4. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt Te meg a fiud hibas. El kellene jarni hozzatok, megismerni a csaladot es ok ot, ha hosszutavon gondoljatok a jovot.
2014. máj. 4. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van az a furcsa dolog, amit kommunikációnak hívnak. Ha a barátod ennyire nem képes érted, akkor meg el lehet temetni az egészet. Én páromnak se felhőtlen a kapcsolata anyámmal, mégis a kedvemért kulturált ember módjára viselkedik vele.

A családot nem lehet megválogatni, el kell fogadni. 19L

2014. máj. 4. 11:44
 3/3 anonim válasza:
Szerintem többet kellene apukádnak és a barátodnak találkozni.Gyakrabban hívd meg hozzátok és ő segítsen apukádnak,beszélgessen vele!
2014. máj. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!