Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek hogy a barátom ezek után nem fog bennem megbízni. Vajon? Vagyis egy ismerösöm bogarat ültetett a fülembe. Na szóval az van hogy a barátomnak 4hónapja ért véget egy több mint 3éves kapcsolata.
Figyelt kérdés
Úgy lett vége hogy a csajnak megtetszett az én barátomank a legjobb barátja kavartak és ott hagyta!
Na és félek hogy e miatt nem bízik a nőkbe, és többre nem kell neki csak sexre.
Vélemény?
2010. júl. 20. 12:40
1/6 Szindus válasza:
Szerintem ha összejött veled, és nem az első nap akart ágyba cipelni akkor nincs gáz.
2/6 anonim válasza:
neeem, emiatt ne félj!! bár én csaj vok, de én is csalódtam a barátomban, de ha jönne 1 pasi, aki tetszene, meg stb. akkor nem csesznék ki vele, csak mert a volt pasim hulye volt..
3/6 anonim válasza:
Nekem 10 éves kapcsolatom ért véget ugy h megtudtam megcsalnak,és azonnak szakitottam.
Sose bántam meg sőt...
' hónap után már randiztam és olyan szerelmes voltam,vagyok,hogy csak na:D
Nyugi,ne aggódj inkább viselkedj úgy h lássa te más vagy mint az ex,hogy te biztonságot adsz neki :D
sok sikert
5/6 anonim válasza:
Ne félj emiatt. Most pont segítségre vágyik, tehát mutasd meg neki, és bizonyítsd be, hogy igenis lehet bízni az emberekben. Ha ezt megteszed, akkor az érzelmei még jobban fellángolnak és mégjobban szeretni fog Téged.
Sok sikert!
14/F
6/6 anonim válasza:
utolsó előtti, h tudtad meg, h megcsalt? és hany evesek voltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!