Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátomnak SOK rövid kapcsolata volt előttem. Csak 1-2 hónaposak mind. Engem vehet komolyan?
Lehetséges, hogy melletted megkomolyodik. Próba szerencse.
Sajnos én jól befaragtam egy ilyen típusú fiúval. Többé nem kezdenék ilyennel. Mondjuk akkor már késő, ha beleszerettél.
Én is elkövettem ezt a hibát. És engem is megunt pár hónap alatt. Pedig komolynak tűnt a kapcsolat. Vagy csak én hittem annak. Nem tudom.
Hát ez van.
a ringyó pasik nem változnak..kiégett ócska ribanc faszi marad élete végéig.
Keress egy odaadó, szerető, erényes fiút!
Ez nem igaz!
Az én pasimnak is 4 hónap volt a leghosszabb kapcsolata előttem, és mindenkit megcsalt. Mégis együtt maradtunk 3 évig, és hűséges volt!
köszi mindenkinek!
11:00 és 11:36 köszönöm a biztatást! nagyon remélem, h engem nem hagy el, mint a többieket, mert én most vagyok életemben először szerelmes igazán.
szóval akkor nem törvényszerű, hogy én is csak egy futó dolog vagyok egy ilyen fiú életében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!