Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell mondani a barátomnak, ha most vagyunk 1 hónaposok? Ez életem első kapcsolata, szóval nem tudom. Csak annyit, hogy boldog 1 hónapos fordulót, vagy hogy?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 10:55
1/7 anonim válasza:
1 hónap? szerintem én lány létemre nem mondtam semmit egy hónap után :D
Majd negyed évnél mondtam egy mondatot,és fél évnél is egy mondatot :D
Az éves forduló az már más :D
2/7 anonim válasza:
Semmit. A fiúkat nem érdekli az ilyen kis dolgok. Ennyi erővel az egyhetes fordulótokra is gondolhattál volna.
Jobb ha te sem foglalkozol ilyenekkel.
4/7 anonim válasza:
Te nem fiú vagy, hanem búza.
Az egyperces fordulót nem ünnepeltétek meg?
5/7 anonim válasza:
ne mondj semmit. szerintem o nem is emlekszik ra...
6/7 martonistifler válasza:
attól hogy valamelyik fiú gondol rá még nem búza. én is gondolok rá. nekem számítanak az ilyen kis apróságok. de én nem mondtam semmit a bnőmnek, elvittem cukrászdába. ne szavakkal fejezd ki magad a szokottnál is többet foglalkozz vele, csak vele legyél aznap stb. kellenek ilyen napok. de igazából akkor lesz ezeknek jelentősége amikor évet tudsz utána mondani (negyed fél, 1, 2, stb...)
7/7 anonim válasza:
Én a barátomtól várnám, hogy mondjon valamit:) Ne te irányíts ebben.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!